MedLife, investitii de 20 mil. euro pana in 2013

Joi, 15 Iulie 2010, ora 12:03
2134 citiri
MedLife, investitii de 20 mil. euro pana in 2013

MedLife, unul dintre principalii operatori de servicii medicale private din Romania, va derula un program de investitii de 20 milioane euro pana in 2013, incheind joi, in acest sens, un contract de finantare de 10 mil. euro cu International Finance Corporation (IFC), parte a Grupului Banca Mondiala, transmite NewsIn.

Prin intermediul noului program de investitii, MedLife intentioneaza sa-si extinda operatiunile in Romania si sa isi consolideze pozitia de lider pe piata serviciilor medicale private.

Printre cele mai mari proiecte care vor fi demarate in acest an sunt dezvoltarea unui spital de mari dimensiuni, care va include o unitate de primiri urgente, cinci sali de operatie si 140 de paturi.

Pentru acest proiect, MedLife a inchiriat o cladire de aproximativ 9.500 metri patrati intr-o zona centrala a Capitalei.

Un alt proiect de anvergura va fi demarat la Brasov, ce se va derula in doua etape.

Intr-o prima faza se va lansa Hyperclinica MedLife, cel mai mare centru medical privat din Brasov, iar in a doua etapa se va inaugura alaturat si un spital privat. Proiectul din Brasov va fi dezvoltat pe o suprafata de 2.800 mp, Hyperclinica MedLife urmand a fi deschisa pana la sfarsitul acestei veri.

"Asa cum am declarat in ultimele luni, anul 2010 reprezinta pentru noi o provocare, fiind anul in care ne vom extinde operatiunile, inclusiv la nivel local, si ne vom detasa puternic de competitori prin prisma proiectelor anuntate deja.

Provocarea este si mai mare daca luam in considerare faptul ca am dat startul unui program major de investitii de 20 milioane euro intr-o perioada de criza economica, cand o serie de companii au intrat in insolventa sau incearca sa supravietuiasca", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al MedLife, Mihail Marcu.

De asemenea, primul proiect important de dezvoltare si extindere derulat de MedLife s-a finalizat saptamana trecuta, odata cu preluarea a 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid din Brasov, tranzactia depasind valoarea de 3 milioane euro.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#medlife, #investitii, #euro , #Investitii