GE Healthymagination: Investitii de 2,2 miliarde dolari

Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 14:26
1651 citiri
GE Healthymagination: Investitii de 2,2 miliarde dolari

GE a lansat cel de-al doilea raport anual healthymagination, strategia de afaceri a companiei, menita sa revolutioneze serviciile de asistenta medicala. Astfel, GE anunta investitii de 2,2 miliarde USD si 43 de tehnologii validate pentru tratarea problemelor de sanatate la nivel global, potrivit unui comunicat al companiei. 

Raportul urmareste progresul inregistrat de GE pornind de la angajamentele anuntate in luna mai 2009 si prezentand detalii legate de momentele de referinta semnificative ale anului trecut: 234 milioane de persoane care au beneficiat de cele 43 de tehnologii inovatoare, investitia de 2,2 miliarde USD fata de angajamentul de 6 miliarde USD si certificarea medicala a 87 de amplasamente GE din intreaga lume.

"Healthymagination a schimbat modul in care ne dezvoltam activitatea, lucram cu clientii, lansam produse noi si ne eficientizam costurile aferente serviciilor medicale de care beneficiaza angajatii," a declarat Jeff Immelt, Presedinte si CEO al GE.

"Aplicam in continuare aceeasi strategie de afaceri in baza careia ii ajutam pe cei din jurul nostru sa duca o viata mai sanatoasa, sustinem succesul clientilor nostri si contribuim la cresterea GE", a adaugat acesta.

Aplicata in cadrul GE Healthcare, GE Water, GE Global Research si GE Capital, initiativa healthymagination si-a extins prezenta globala in 2010, cu scopul de a asigura un acces mai usor la servicii medicale convenabile pe pietele aflate in curs de dezvoltare. "

Am inregistrat progrese extraordinare fata de angajamentele asumate prin introducerea unor produse mai bune, la preturi de desfacere adaptate in mai multe regiuni, prin sustinerea unor modele de livrare durabile, dezvoltarea de tehnologii de ultima generatie si facilitarea unui mai bun schimb de informatii intre pacienti si furnizori." a declarat Michael Barber, vicepresedinte, healthymagination.

Investiti estimate pana in 2015

GE planuieste investitii in valoare de 3 miliarde USD in cercetare si dezvoltare pentru lansarea a cel putin 100 de inovatii care duc la scaderea costurilor, imbunatatirea accesului si cresterea calitatii cu 15%. 

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#ge healthymagination, # investitii ge, # servicii de asistenta medicala , #Investitii