Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GDF Suez va construi un parc eolian in judetul Braila

GDF Suez va construi un parc eolian in judetul Braila


GDF SUEZ Energy Romania va construi un parc eolian in comuna Gemenele, judetul Braila, primul proiect de acest tip al companiei in Romania.

Parcul eolian al GDF SUEZ in Romania va avea o capacitate instalata de 48 MW (echivalentul unui consum anual a circa 50.000 de gospodarii din Romania). Douazeci si una de turbine de cate 2,3 MW fiecare vor fi livrate si instalate de catre compania Siemens.

Proiectul are toate permisele si autorizatiile necesare, inclusiv contractul tehnic de racordare la reteaua nationala de distributie a energiei electrice, iar achizitionarea echipamentelor este deja in faza avansata. Productia de energie electrica ar putea incepe inainte de sfarsitul anului 2012.

Distrigaz Sud Retele, filiala de distributie a GDF SUEZ Energy Romania a fost infiintata in martie 2008 ca urmare a separarii activitatii de comercializare de cea de distributie.

Distrigaz Sud Retele, deserveste 18 judete din sudul tarii si municipiul Bucuresti, gestionand o retea de distributie de aproximativ 16.500 km. Judetele deservite de catre companie sunt : Arges, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 2188 ori