Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Murfatlar Romania a cerut intrarea in insolventa

Murfatlar Romania a cerut intrarea in insolventa


Tribunalul Constanta s-a pronuntat asupra cererii de intrare in procedura insolventei depusa de catre Murfatlar Romania, cerere prin care si-a manifestat intentia de reorganizare, in sensul deschiderii acesteia.

"Gradul lent de recuperare a banilor din piata, caracteristica generala a mediului de afaceri in aceasta perioada, are ca principal efect lipsa de lichiditati, facand dificila achitarea datoriilor exigibile. Murfatlar Romania continua strategia de dezvoltare si extindere a activitatii comerciale pe piata romaneasca conform planurilor prestabilite, intr-un mod solid si sustenabil", se arata intr-un comunicat transmis luni de Murfatlar.

Totodata, Murfatlar Romania va dezvolta liniile de business pe care le are, mizand atat pe maturizarea retelei Crama Murfatlar, cat si pe lansari de produse noi.

Reteaua Crama Murfatlar isi va continua dezvoltarea astfel incat sa devina un reper foarte important in piata de vin. In acest moment sunt functionale aproximativ 125 de crame in intreaga tara, existand in continuare proiecte de deschidere si noi cereri de francize pana la 180 locatii.

Odata cu primavara acestui an, Murfatlar va pune in practica un nou proiect de dezvoltare a turismului viti-vinicol din podgorie. Atentia se va concentra pe imbunatatirea intregului traseu turistic, incepand cu muzeul viei si vinului, vizita in fabrica, degustarea de vinuri si restaurantul-crama.

Murfatlar Romania a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 140 milioane de lei, iar 2011 de 185 milioane lei, diferenta de 45 milioane lei provenind din vanzarile retelei cu acoperire nationala a magazinelor "Crama Murfatlar".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2030 ori