Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rolul de "playmaker" al directorilor financiari, tema de dezbatere la CFO Forum

Rolul de "playmaker" al directorilor financiari, tema de dezbatere la CFO Forum
Medien Conferences organizeaza cea de-a IV-a editie a Forumului Directorilor Economici, unde audienta este provocata la un dialog asupra rolului CFO-ului, in sensul depasirii spatiului sau tehnic, intr-un rol cu mult mai central si mai concentrat pe cresterea economica, in noul context international si european in materie de fiscalitate.

Intr-o economie cu reguli noi, directorul financiar (CFO) a devenit deja elementul-cheie in cadrul companiilor, transformarea functiei financiare impunand o noua abordare si noi exigente cu privire la performantele acesteia. Fiscalitatea si legalitatea cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania, nevoia expertizei CFO-ului in cadrul companiilor si rolul sau de "playmaker" cu finantele companiei sunt cateva din subiectele pe care le vor aborda participantii si speakerii invitati.

Noua editie a forumului este dedicata directorilor financiari dar si celor cu atributii de conducere din cadrul societatilor, cum ar fi CEO, Financial/Accounting Managers,

Evenimentul se adreseaza autoritatilor, bancilor, expertilor financiari, analistilor economici, investitorilor, companiilor de asigurari, companiilor de leasing, fondurilor de pensii, companiilor mari, consultantilor .

Chief Financial Officers Forum 2013 va avea loc pe 16 aprilie 2014, la Hotel InterContinental.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1110 ori