Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Producatorii de mobila s-au saturat de birocratie

Producatorii de mobila s-au saturat de birocratie


O fiscalitate redusa, mai putina birocratie, elaborarea unui plan de investitii si scaderea dobanzilor la credite sunt masurile pe care mediul de afaceri le doreste implementate, a anuntat Aurica Sereny, presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania.

Astfel, pentru depasirea mai usor a dificultatilor generate de criza economico-financiara mondiala, mediul de afaceri din industria mobilei cere stabilirea directiilor prioritare de dezvoltare ale Romaniei pe termen lung, elaborarea unui plan strategic de investitii in domenii cu potential de dezvoltare si coerenta legislativa si crearea unui cadru legislativ stabil, anunta NewsIn.

In plus, reprezentantii APMR sustin ca sunt necesare reducerea fiscalitatii pentru forta de munca, scutirea la plata contributiilor in cazul angajarii de absolventi de studii superioare, aflati in primii trei ani dupa absolvirea studiilor, simplificarea birocratiei privind absorbtia fondurilor europene si realizarea unui sistem functional de consiliere pentru promovarea afacerilor din micile intreprinderi si pentru micii intreprinzatori.

Nu in ultimul rand, APMR solicita diminuarea dobanzilor la creditele acordate si implementarea unor masuri care sa stimuleze posibilitatea de crestere a puterii de cumparare a populatiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1245 ori