Afacerea momentului: Curieratul cu livrare in aceeasi zi

Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 10:59
4086 citiri
Afacerea momentului: Curieratul cu livrare in aceeasi zi
Foto: Lucian Baltaru (Arhiva personala)

Singura companie romaneasca specializata in livrarile in aceeasi zi atat in tara, cat si in strainatate, Sameday Courier, a inregistrat o crestere cu 50% a cifrei de afaceri pentru anul 2014, pana la aproximativ 1.7 milioane de euro.

Iar profitul estimat de companie este de 10%.

Pentru anul 2015, Sameday Courier estimeaza o cifra de afaceri cuprinsa intre 2 - 2.5 milioane de euro si o rata a profitului de doua cifre.

Principalele servicii care au dus la aceasta crestere au fost: livaririle instant (in interval de o ora), livrarile in aceeasi zi, divizia de food delivery, precum si livrarile de tip postal, spun reprezentantii companiei.

"Cresterea a fost constanta pe tot parcursul anului 2014, insa a fost influentata si de perioade precum sarbatorile de Paste, cele de iarna si momentul Black Friday", se arata intr-un comunicat de presa.

"Ne bucura cresterea din 2014 - cea mai mare din istoria companiei noastre. Mai mult decat atat, analizand piata de curierat a anului trecut, estimez ca suntem si compania de curierat cu cea mai mare crestere procentuala a cifrei de afaceri din intreaga industrie locala.

Acest lucru imi confirma ca directia in care ne indreptam este cea potrivita. Ne vom axa in continuare pe performanta in nisa de livrari rapide, ultra-rapide si programate", a declarat Octavian Badescu, antreprenor si fondator Sameday Courier.

"Anul 2014 a fost si anul in care am facut cateva investitii importante pentru consolidarea companiei. Sunt optimist ca impactul acestora se va vedea in rezultatele financiare ale lui 2015", a declarat Lucian Baltaru, General Performance Manager la Sameday Courier.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#business succes 2015, #curierat in aceeasi zi, #Sameday Courier , #Firme Romania