Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noul Cod al insolventei: Deschiderea falimentului in procedura de observatie si de reorganizare

Noul Cod al insolventei: Deschiderea falimentului in procedura de observatie si de reorganizare


Creditorii vor putea sa solicite, in anumite conditii, deschiderea procedurii falimentului fata de debitor atat in timpul perioadei de observatie, cat si in decursul reorganizarii, se mentioneaza in Noul Cod al insolventei.

Masura reprezinta un instrument de presiune, dar si un factor perturbator, considera Vasile Godinca-Herlea, asociat coordonator al Casei de Insolventa Transilvania. Acesta ne-a declarat ca noile reglementari privind insolventa cuprind atat avantaje, cat si dezavantaje, insa depinde de perspectiva din care sunt analizate, adica a creditorului sau a debitorului.

Noul Cod al insolventei, in vigoare din 28 iunie, cuprinde masuri, care in functie de perspectiva din care sunt analizate, pot reprezenta fie un avantaj, fie un dezavantaj pentru firme, considera Vasile Godinca-Herlea, asociat coordonator al Casei de Insolventa Transilvania.

Citeste mai multe despre Noul Cod al insolventei: Deschiderea falimentului in procedura de observatie si de reorganizare, o masura cu doua taisuri pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1711 ori