Miroslav Dermendjiev, noul presedinte al CA al RAFO

Marti, 03 August 2010, ora 17:05
2049 citiri
Miroslav Dermendjiev, noul presedinte al CA al RAFO

Actionarii rafinariei RAFO au ales in adunarea din 3 august 2010 un nou Consiliu de Administratie, Miroslav Dermendjiev urmand sa fie presedinte al CA si director general, se arata intr-un comunicat al companiei remis Bursei si preluat de NewsIn.

Andrey Yurkevich si Igor Rohlin vor fi membri ai Consiliului de Administratie.

Decizia a fost luata cu votul actionarilor reprezentand 96,51% din capitalul social.

Tribunalul Brasov a respins cererile de intrare in faliment a companiei Rafo si a dispus inchiderea procedurii de reorganizare judiciara a companiei, ceea ce implica reintroducerea societatii in activitatea economica, potrivit reprezentantilor casei de avocatura Bostina si Asociatii.

Rafo a fost reprezentata in instanta de Casa de Avocatura Bostina si Asociatii si Cabinetul de Avocatura Constantin Covoran, iar sentinta a fost pronuntata dupa 11 zile de deliberare, la 21 iunie.

Tribunalul Brasov a respins ca "nefondate opozitiile, obiectiunile, memoriile si contestatiile formulate cu privire la propunerea de inchidere a procedurii de reorganizare, a luat act de renuntarea SC Rafinaria Darmanesti la judecata contestatiei, a respins cererile de aprobare a intrarii in faliment a SC Rafo SA, a admis cererea administratorului judiciar si (...) a dispus inchiderea procedurii reorganizarii judiciare a SC Rafo SA".

 

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#miroslac, # dermendjiev, # rafo , #Faliment