Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Veniturile UPS au crescut cu 6,5%

Veniturile UPS au crescut cu 6,5%


Veniturile UPS au crescut cu 6,5% si profitul operational s-a majorat cu peste 11% in trimestrul al treilea fata de aceeasi perioada a anului trecut. Rezultatele au fost sustinute de segmentul pietei interne a SUA si de divizia de Distributie si Transport marfuri.
Pe parcursul trimestrului trei, UPS a livrat 965 milioane de colete, ceea ce reprezinta o crestere de 0,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Business24.

In cele noua luni care s-au incheiat la 30 septembrie, UPS a generat un flux de numerar disponibil de peste 3,7 miliarde de dolari, dupa cheltuieli de capital de 1,6 miliarde de dolari si contributii la planuri de pensii in valoare de 1,4 miliarde de dolari.

"UPS a obtinut din nou o crestere puternica a castigurilor trimestriale in contextul unei decelerari a exporturilor din Asia si intr-un mediu economic global dificil," a declarat Scott Davis, Presedinte si CEO al UPS.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 892 ori
Citeste mai multe despreups venituri trimestriale UPS