Restrictiile de noapte de pe aeroportul Baneasa au fost ridicate pana luni

Duminica, 05 Februarie 2012, ora 15:28
1680 citiri
Restrictiile de noapte de pe aeroportul Baneasa au fost ridicate pana luni

Restrictiile de noapte de pe aeroportul Baneasa au fost ridicate pana luni, la ora 06.00, pentru a permite operatorilor sa realizeze programul de zbor, traficul derulandu-se in conditiile de iarna pe ambele aeroporturi din Bucuresti, au declarat reprezentantii CNAB.

"Pentru a permite operatorilor aerieni sa isi realizeze programul de zbor complet, restrictiile de noapte au fost suspendate pana maine dimineata (luni, n.r.) la ora 06.00, aeroportul ramanand deschis aterizarilor si decolarilor pe timp de noapte", au precizat reprezentantii Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

De asemenea, pe aeroporturi Bucuresti nu sunt anulari din cauza conditiilor meteo, insa din cauza operatiunilor de degivrare la decolarea aeronavelor o cursa inregistreaza intarziere pe Otopeni si trei pe Baneasa.

Pe de alta parte, din cauza conditiilor meteo din Franta, Blue Air a luat decizia de a anula o cursa Bucuresti - Beauvais Paris, in timp ce pe fondul vremii nefavorabile din Italia, mai multe curse care urmau sa aterizeze pe Baneasa au intarzieri.

"Traficul se desfasoara normal in conditii de iarna, ploaie inghetata, pe ambele aeroporturi. Pistele, platformele si caile de rulare ale celor doua aeroporturi sunt deschise si operationale", au mai spus reprezentantii CNAB.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#intarzieri Baneasa, #zboruri intarzieri Baneasa 2012, #aeroporturi zboruri anulate , #Companii transport