Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Transelectrica: Ministerul Economiei a inlocuit conducerea

Transelectrica: Ministerul Economiei a inlocuit conducerea


Compania Transelectrica (TEL), controlata de Ministerul Economiei, are un nou director general, Andrei Gabriel Benghea-Malaies si un nou presedinte CA, Gabriel Gheorghe.

Consiliul de Administratie al companiei a fost convocat, miercuri, la propunerea reprezentantilor Ministerului, pentru schimbarea directorului general si a presedintelului CA.

Malaies l-a inlocuit in functia de director general pe Marius Ion Mateescu, iar conducerea CA a fost preluata de Gheorghe de la Mircea Ciopraga.

Guvernul s-a angajat fata de FMI sa schimbe directorii unor companii de stat cu manageri profesionisti, prin procese de selectie bazate pe competenta.

Termenele initiale pentru selectarea noilor conduceri la mai multe companii de stat au fost stabilite pentru inceputul acestui an, dar au fost decalate aproape lunar.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, afirma, la inceputul lunii iulie, ca procedurile de numire a noilor conduceri la companiile Romgaz, Transgaz, Nuclearelectrica si Transelectrica vor fi incheiate pana cel tarziu la 25 iulie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1727 ori