Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana se "vinde" celor care vor sa-i preia activitatea sub franciza

Posta Romana se "vinde" celor care vor sa-i preia activitatea sub franciza


Compania Nationala Posta Romana (CNPR) pregateste introducerea de servicii financiar-bancare si lansarea sistemului de franciza pentru cei care vor sa presteze activitati similare sub sigla sa.

In acest sens, compania urmareste crearea unei oferte de produse si servicii bancare la nivel national, din punctul de vedere al acoperirii teritoriale, concretizata intr-un proces puternic de bancarizare si incluziune financiara la nivel national.

Proiectul va asigura accesul oricarui cetatean la produse si servicii bancare si va respecta legislatia in domeniu.

Potrivit CNPR, incepand cu trimestrul IV al acestui an, sistemul de franciza postala, prin care persoanele fizice sau juridice interesate vor putea opera servicii postale sub brandul Posta Romana, va deveni operational.

Compania Nationala Posta Romana parcurge un proces de restructurare si modernizare ce are ca obiective principale cresterea veniturilor, reducerea cheltuielilor, diminuarea datoriilor istorice ale companiei, pe o piata liberalizata incepand cu luna ianuarie 2013.

Posta Romana este lider pe piata serviciilor postale in Romania si unicul prestator de serviciu postal universal. Compania opereaza printr-o retea de peste 5.600 de oficii postale cu acoperire nationala si are, la ora actuala, un numar de 32.000 de angajati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2696 ori