Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitii Nuclearelectrica: 15 milioane lei pentru servicii de prevenire si stingere a incendiilor

Investitii Nuclearelectrica: 15 milioane lei pentru servicii de prevenire si stingere a incendiilor


Nuclearelectrica aloca din venituri proprii 15,13 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de prevenire si stingere a incendiilor si pentru servicii de limitare sau inlaturare a urmarilor situatiilor de urgenta la obiectivele care apartin CNE Cernavoda, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

Contractul va avea o durata de 48 de luni de la data atribuirii, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 martie 2012, ora 10:00.

Ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 300.000 lei, care va avea o valabilitate de 120 de zile de la data limita de depunere a ofertelor mentionate in anuntul de participare. Totodata, garantia de buna executie este de 10% din valoarea anuala a contractului.

Nuclearelectrica, detinuta de stat, este al doilea mare producator de energie electrica din tara. In prezent, Romania are doua unitati nucleare la centrala de la Cernavoda, fiecare cu o putere instalata de cate 720 MW, centrala aflata in administrarea Nuclearelectrica. Potrivit Strategiei Energetice a Romaniei, centrala din Cernavoda ar urma sa aiba alte doua reactoare nucleare, cu o putere instalata asemanatoare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1412 ori