Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fratii Cristescu vor macar 17,5 milioane de euro pentru 20 hectare de teren in Timisoara

Fratii Cristescu vor macar 17,5 milioane de euro pentru 20 hectare de teren in Timisoara


Fratii Emil si Marius Cristescu, proprietarii grupului Bega, vor sa vanda mai multe terenuri care totalizeaza peste 20 de hectare si constructiile aferente, in Timisoara, pretul minim pe care vor sa-l obtina fiind de 17,5 milioane de euro, respectiv 85 de euro/mp, potrivit datelor transmise la Bursa.

Terenurile, in suprafata de aproape 206.000 de metri patrati, sunt detinute prin intermediul firmelor Bega Turism (SCDE) si Bega Minerale Industriale (BMIA), parte a grupului controlat de cei doi frati, iar vanzarea acestora va fi discutata de actionari in luna august.

Acestia intentionau sa construiasca pe aceste terenuri, situate pe Calea Sagului, un proiect comercial de mari dimensiuni. In luna mai a anului trecut, reprezentantii Bega Grup anuntau sa vor incepe proiectul, care urma sa fi finalizat intr-un an, dupa o investitie estimata la 50 de milioane de euro.

Fratii Cristescu vor sa investeasca aproximativ 20 de milioane de euro in constructia unui complex de patru cladiri de birouri la Timisoara, prima dintre acestea, cu o suprafata de 5.000 de metri patrati, urmand sa fie inaugurata luni.

Proiectul, numit Optica Business Park, va avea o suprafata de 21.000 de metri patrati si va fi inaugurat in mai multe etape, pana la sfarsitul anului 2015.

Fratii Cristescu mai detin in Timisoara spatii de birouri care acopera peste 10.000 de metri patrati.

Bega Grup cuprinde 16 societati comerciale din domenii diferite, de la industria miniera, constructii de masini, la imobiliare si turism.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 3587 ori