Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dafora Medias si-a majorat capitalul social

Dafora Medias si-a majorat capitalul social


Capitalul social al companiei Dafora Medias a fost majorat cu un numar de 28,74 milioane actiuni cu valoarea nominala 0,10 lei, de la valoarea de 97,35 milioane lei la 100,23 milioane lei.

Majorarea s-a efectuat cu drept de preferinta acordat tuturor actionarilor inscrisi in registrul emitentului la data de 10 august 2011, potrivit unui comunicat transmis Bursei.

Principalii actionari ai companiei sunt omul de afaceri Gheorghe Calborean, cu 49,67% si Foraj Sonde Craiova, cu 12,20%.

Dafora SA din Medias este listata la categoria a II-a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) cu simbolul DAFR si este impartita in doua divizii, una care ofera servicii de foraj petrol si gaze si alta care presteaza servicii de constructii civile si industriale, aeroportuare si de infrastructura.

Compania Dafora face parte din Grupul Dafora, iar principalele companii din cadrul grupului sunt Dafora SA din Medias si Condmag SA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1744 ori