Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cine sunt cei mai importanti directori de marketing din Romania

Cine sunt cei mai importanti directori de marketing din Romania
Cei mai importanti directori de marketing sunt reuniti in Anuarul Directorilor de Marketing din Romania, o initiativa Biz Agency, unica in piata.

Ajuns la a a V-a editie, anuarul este o radiografie a industriei, asa cum arata ea in 2019. Cartea realizata de echipa Biz reuneste peste 150 de directori de marketing si evidentiaza printre randuri si portretul marketerului roman.

Portretul profesionistului in marketing:

  • Este o profesie predominant feminina, aproximativ 75% dintre persoanele care ocupa pozitii de conducere in departamentele de marketing sunt femei
  • Aprox. 50% sunt absolventi ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti
  • Aprox. 50% au absolvit studii postuniversitare si peste 75% au urmat cursuri si traininguri de specializare tinute fie in cadrul companiilor pentru care lucreaza, fie in organizatii acreditate in domeniu.
  • Varsta medie: 39 de ani.
  • Media experientei in domeniu de aproximativ 14 ani

"Fie ca ne plac ori nu, reclamele ne influenteaza deciziile de cumparare si atasamentul fata de branduri. Intram zi de zi in contact cu rezultatele muncii lor, dar nu avem mereu ocazia sa-i cunoastem pe cei din spatele brandurilor. Asa ca ne-am propus ca, an de an, sa realizam o radiografie a industriei prin intermediul profesionisilor din domeniu, strategii care creioneaza directiile de promovare si administreaza bugetele celor mai puternice branduri prezente pe piata romaneasca", spune Loredana Sandulescu, director editorial Biz.

Cei interesati pot achizitiona anuarul online, accesand urmatorul link: https://bestmarketingconference.ro/comanda

Costul achizitiei este de 50 RON (TVA inclus) pentru formatul digital si 85 RON pentru varianta print (TVA inclus) .

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 846 ori