Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cei mai buni antreprenori vin la Topul national al firmelor private din Romania

Cei mai buni antreprenori vin la Topul national al firmelor private din Romania
Participa la Topul national al firmelor private din Romania, unde vin cei mai buni intreprinzatori din mediul de afaceri.

Recunoasterea la nivel european a performantelor si succeselor realizate de catre firmele din tara noastra va fi confirmata de prezenta la aceasta editie a Doamnei Gunilla Almgren (Suedia) - Presedinte Uniunea Europeana a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME), organizatie europeana a IMM-urilor incorporand 83 de organizatii nationale membre, cu peste 12 milioane de firme si aproximativ 55 milioane salariati.

NOU - Indicator de Performanta Globala in Afaceri (IPGA)

Anul acesta, in realizarea top-urilor, a fost introdus un indicator complex, IPGA - Indicator de Performanta Globala in Afaceri, calculat ca media ponderata a locurilor ocupate de o firma in clasamentele nationale, regionale si judetene dupa criteriile mentionate in continuare.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) impreuna cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor Pentru IMM-uri (AIPPIMM) organizeaza vineri, 02 noiembrie 2012, incepand cu orele 12.00, la Palatul Parlamentului, sala A. I. Cuza, TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA, editie Jubiliara - XX - "Top 2011".

Pe baza informatiilor primite de la Oficiul National al Registrului Comertului (O.N.R.C.), pentru realizarea TOP-urilor au fost luate in calcul 621.054 societati comerciale care au depus bilantul contabil pentru anul 2011. Clasamentele au fost intocmite la nivel national, regional si judetean in functie de: performanta globala in afaceri, productivitate, profit brut, cifra de afaceri, anul infiintarii, CAEN, categorie firma. In clasificarea firmelor (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii si mari) s-au utilizat: numarul de salariati, domeniul de activitate (codul CAEN), cifra de afaceri si activele totale tinand cont de prevederile Legii nr.346/2004.

De asemenea, au fost realizate NOI CLASAMENTE:

* Clasamente nationale si regionale in functie de productivitate
* Clasamente nationale si regionale in functie de performanta globala in afaceri
* toate detaliile privind metodologia intocmirii clasamentelor

Pentru mai multe informatii despre Topul National al Firmelor Private din Romania accesati http://top.cnipmmr.ro/.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1899 ori