Cabinet de avocat Ivan Razvan Claudiu - un reper pentru publicul bucurestean si nu numai

Marti, 18 August 2020, ora 17:45
1920 citiri
Cabinet de avocat Ivan Razvan Claudiu - un reper pentru publicul bucurestean si nu numai
Un cabinet de avocatura te poate ajuta in diverse situatii

In cei peste 14 ani de activitate, in cadrul cabinetului de avocat Ivan Razvan Claudiu au fost readuse pe linia de plutire o multime de persoane prin recastigarea drepturilor in instanta.

Vorbim deci despre un cabinet compus dintr-un personal profesionist, Ivan Razvan Claudiu fiind cel specializat in divorturi.

Cu ajutorul sau si nu numai, o multime de cazuri si-au gasit rezolvarea imediata, iar dreptatea a fost facuta dupa cum era de asteptat. Acolo unde nu exista intelegere, niciun numitor comun in momentul in care apare in discutie divortul, interventia unui avocat este mai mult decat necesara.

Ivan Razvan Cladiu - reperul publicului la capitolul divort si partaj

Exista metode diverse prin care intreg procesul aferent divortului poate fi simplificat, insa doar acolo unde sotii se pun de comun acord. Dupa cum s-a enuntat si anterior, acolo unde neintelegerea domeste, interventia unui avocat bun divort este mai mult decat necesara.

Asa se face ca Ivan Razvan Claudiu, cu al sau site oficial avocativan.ro, reprezinta cu devotament in instanta sotii aflati la capatul casniciei. Cat despre partaj, vorbim din nou de una dintre specializarile sale.

Intreaga sa activitate nu se contureaza doar pe prezentarea juridico-legala. Acesta le ofera clientilor sai si ajutor moral, dar si sfaturi, intampinandu-i mereu cu o atitudine pozitiva, prospera.

Inainte de a apela la un avocat specializat in divorturi precum Ivan Razvan Claudiu, sotilor le este recomandat sa se gandeasca bine la decizia pe care urmeaza sa o ia. Separarea, divortul, partajul bunurilor, dar si custodia copiilor, acolo unde este cazul, reprezinta operatiuni complexe, care odata luate cu greu pot fi reversibile.

Atunci cand se ajunge in instanta pentru desfacerea casatoriei, sotul care cere judecata de divort isi asuma culpa exclusiv. Exceptia de la regula este cea in care si celalalt sot este de acord cu divortul. Odata ajunsi in instanta, sotii nu mai au dreptul sa apeleze la un notar public sau la ofiterul de stare civila pentru a le dizolva casatoria.

Dreptul penal si necesitatea de a apela la un avocat

Un avocat bun in drept penal va sti sa coopereze inteligent cu al sau client, sa puna cap la cap dovezile si argumentele pentru a castiga in instanta. De asemenea, scopul sau este de a descoperi slabiciunile din argumentele suspectului, dar si de a dovedi nevinovatia clientului sau.

Despre Ivan Razvan Claudiu se poate spune ca este capabil sa gandeasca in avans, sa isi pregateasca din timp terenul pentru ca al sau client sa castige. Anii pe experienta il recomanda ca fiind un avocat spre care bucurestenii isi pot indrepta pasii cu incredere.

In plus, precum in cazul divorturilor, Ivan Razvan Claudiu, avocativan.ro, va oferi suport, dar si cele mai bune sfaturi pentru clientii sai. Scopul sau este cel de a lucra eficace cu clientii pentru a putea castiga pe buna dreptate orice proces desfasurat in instanta.

Pentru mai multe detalii cu privire la divort si partaj, dar si la drept penal, cei interesati sunt invitati sa acceseze avocativan.ro.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#cabinet de avocatura , #Companii Romania