Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Parterneriat intre Kaspersky Lab si NOD in domeniul solutiilor de securitate

Parterneriat intre Kaspersky Lab si NOD in domeniul solutiilor de securitate


Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori globali de solutii de securitate, si Network One Distribution (NOD), lider pe piata de distributie locala de produse IT, au semnat, recent, un parteneriat pentru distribuirea solutiilor de securitate pe piata din Romania.

Potrivit sursei citate, prin intermediul retelei NOD vor fi disponibile, online si retail, atat suitele de securitate Kaspersky Lab pentru companii, cat si cele pentru utilizatorii individuali.

In prezent, Kaspersky Lab ofera tehnologii avansate de protectie anti-malware, inclusiv tehnologii cloud si de control al aplicatiilor, functii proactive (scanarea de vulnerabilitati), precum si controlul dispozitivelor externe si al politicilor de retea, inventarierea hardware & software si diagnosticarea de la distanta, toate administrate centralizat.

Recent, compania a lansat suitele de securitate Kaspersky Anti-Virus 2013 si Kaspersky Internet Security 2013, dedicate utilizatorilor individuali.

Kaspersky Lab a inregistrat o crestere a veniturilor globale de pana la 14% in 2011 fata de anul precedent, la 612 milioane dolari.

Kaspersky Lab: venituri globale de 612 milioane dolari

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1334 ori