Companiile IT fac angajari. Vezi ce locuri de munca ofera in Romania

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 10:20
3536 citiri
Companiile IT fac angajari. Vezi ce locuri de munca ofera in Romania

Domeniul IT n-a fost, practic, niciodata afectat de criza. Marile companii au pastrat nivelul ridicat al salariilor si intotdeauna a existat cerere pe piata fortei de munca.

Oracle este compania cu cele mai multe oferte de joburi din Romania, in cadrul categoriei software, pe site-ul Bestjobs.ro, cu 65 de anunturi publicate. Compania cauta oameni pentru vanzari si pentru suport tehnic.

Microsoft Romania, alt mare angajator IT, a adaugat recent mai multe posturi tehnice pe principalele site-uri de profit, in Timisoara si Bucuresti.

Este vorba de joburi care necesita specializari pe baza de date (SQL), dar si joburi de suport tehnic.

Potrivit unor declaratii recente ale lui Florin Grama, directorul centrului de suport Microsoft Romania, in 2013 compania intentioneaza sa angajeze 100 de specialisti.

Candidatii la posturile Microsoft trebuie sa tina cont de faptul ca dupa ce compania stabileste lista scurta pentru joburile oferite, rata de angajare este intre 30 si 50%.

Ubisoft Romania, primul studio de jocuri Ubisoft lansat in afara Frantei, cauta programatori si are peste 20 de joburi disponibile. Electronic Arts este, de asemenea, in cautare de personal, tot de programatori si testeri. Si pentru ca trenul competitorilor din zona producatorilor de jocuri sa fie complet, si Gameloft Romania angajeaza programatori.

Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca, cauta oameni specializati in retelistica si vanzari de date.

Un nume greu de ocolit este Amazon. Compania americana, care are peste 50 de angajati la Iasi, cauta dezvoltatori de software si specialisti de suport tehnic. Anunturile de angajare sunt pentru cei care doresc sa lucreze in Iasi.

Amazon are un centru de dezvoltare la Iasi inca din 2005. Pe site-ul companiei apar publicate peste 20 de joburi.

Tot in afara Capitalei angajeaza si HP, dar in orasul Cluj, unde are peste 100 de angajati.

Potrivit informatiilor Institutului National de Statistica, in primele opt luni ale anului, in domeniul IT, numarul de joburi noi a crescut cu 3.400.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#anunturi angajare companii IT, #joburi IT Romania, #programatori angajari , #Companii IT