Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Roche a semnat acordul pentru achizitionarea Anadys Pharmaceuticals

Roche a semnat acordul pentru achizitionarea Anadys Pharmaceuticals


Roche si Anadys Pharmaceuticals au anuntat, la inceputul acestei saptamani, semnarea unui acord de fuziune, conform caruia Roche va achizitiona complet Anadys Pharmaceuticals, la un pret de 3,70 dolari pe actiune, printr-o tranzactie cu plata in numerar, evaluata la 230 de milioane de dolari.
Anadys Pharmaceuticals se ocupa cu dezvoltarea de molecule mici, cu administrare orala, destinate tratamentului hepatitei C.

Achizitia Roch are ca scop chiar extinderea expertizei companiei Roch in tratarea hepatitei virale C si oferirea de noi optiuni de tratament pentru cei cu aceasta boala dupa cum declara Jean-Jacques Garaud, Global Head al Roche Pharma Research and Early Development.

De cealalta parte, Steve Worland, presedinte si CEO al Anadys Pharmaceuticals, a afirmat ca datorita potentialului de cercetare, dezvoltare si experienta a celor de la Roche, aceasta achizitie reprezinta o sansa reala de succes in dezvoltarea unor noi tratamente ale hepatitei C.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1002 ori