Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Sano Vita de catre Roho Healthy Food Investments

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Sano Vita de catre Roho Healthy Food Investments


Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Roho Healthy Food Investments intentioneaza sa preia Sano Vita, potrivit unui comunicat al autoritatii de concurenta, remis, vineri, AGERPRES.

Roho Healthy Food Investments este parte a fondului american de investitii Highlander Partners. In Romania, de fondul de investitii este prezent prin intermediul grupului Ares, furnizor de servicii medicale.

Sano Vita comercializeaza produse vegetariene (fulgi, paste si alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, seminte etc.) si produse apicole.

In urma analizei acestei concentrari economice, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, www.consiliulconcurentei.ro, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2236 ori
Citeste mai multe desprepreluare Sano Vita Sano Vita preluata