Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana va oferi servicii de brokeraj din ianuarie 2014

Posta Romana va oferi servicii de brokeraj din ianuarie 2014


Compania Nationala "Posta Romana" (CNPR) va oferi, incepand cu ianuarie 2014, servicii de brokeraj, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala.

"Singurii care au mai ramas sa desfasoare activitate de calitate sunt cei de la Posta Romana. Din pacate, sunt foarte multi pe piata care se numesc 'operatori de servicii postale' si ceea ce se intampla este un lucru trist, iar eu il semnalez ca atare. Foarte multe trimiteri postale catre cei care sunt clienti fie CEC, fie Orange sunt aruncate pur si simplu pe scarile blocurilor pentru ca firmele respective s-au dus la licitatie la un pret foarte mic si nu au capacitatea necesara sa distribuie.

Cei care au de suferit sunt clientii. Sunt oameni carora li se suspenda telefoanele pentru ca pur si simplu nu-si primesc acasa nici facturile, nici extrasele de cont. Am sa sesizez Autoritatea pe Reglementare in Comunicatii pentru ca, indiferent despre cine vorbim, Posta Romana sau alti operatori postali, obligatorie este calitatea serviciilor postale. Pe de alta parte, Posta Romana va oferi servicii de brokeraj incepand cu luna ianuarie 2014", a afirmat Nica.

Noua companie va oferi strict servicii de brokeraj in asigurari

La randul sau, Ion Smeeianu, directorul general al CNPR, a mentionat ca noua societate care e SC Broker Posta Romana, va oferi servicii strict de brokeraj in asigurari.

"Cu SC Broker Posta Romana suntem in faza de acreditare la Autoritatea de Supraveghere Financiara. Am obtinut deja de la OSIM si de la Guvernul Romaniei titulatura. Actele pot fi inaintate la Registrul Comertului si la Autoritatea care se ocupa de autorizari, urmand ca echipa sa se constituie. Avem si hotararea Consiliului de Administratie. Societatea va fi broker, nu societate de asigurari. Noi vom asigura serviciile altor societati de asigurari, depinde de ce doreste clientul", a explicat Smeeianu.

Luni, CNPR a inaugurat un nou ghiseu dedicat operatiunilor de tip business, dupa o investitie de 180.000 lei.

Ghiseul, aflat in incinta Oficiului Postal 39 din Piata Iancului face parte din strategia Postei privind dezvoltarea comerciala.

Pana la sfarsitul anului vor mai fi modernizate maximum patru Oficii Postale, dintr-un total de 45 (41 in tara, si 4 in Bucuresti).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2021 ori