Compania aeriana ungara Malev si-a intrerupt toate operatiunile

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 10:46
1316 citiri
Compania aeriana ungara Malev si-a intrerupt toate operatiunile

Compania aeriana ungara Malev si-a intrerupt toate operatiunile vineri incepand cu ora locala 06:00.

Boardul conducator al operatorului aerian a decis sistarea activitatii pentru a reduce pierderile financiare, se precizeaza intr-un comunicat. In conformitate cu aceasta decizie, toate serviciile au fost intrerupte dupa 66 de ani de activitate continua, conform aceleiasi surse, relateaza agentia de presa MTI.

In replica la rapoartele recente despre companie, mai multi subcontractori si-au pierdut increderea si au solicitat sa le fie platite serviciile in avans, a explicat managerul Lorant Limburger. Aceasta situatie a accelerat cheltuielile pana la un nivel de nesuportat pentru companie, a adaugat el.

De asemenea, in contextul unei decizii recente a Uniunii Europene defavorabile transportatorului ungar, acesta nu mai este capabil sa asigure resursele necesare pentru functionarea companiei, a mai spus Limburger in comunicat. Compania a afirmat ca pasagerii cu bilete deja cumparate vor fi informati de angajati ai departamentului de relatii cu clientii in legatura cu aranjamente alternative de calatorie si eventuale compensatii.

Pe de alta parte, Ministerul ungar al Dezvoltarii Nationale a anuntat marti ca executivul de la Budapesta ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca toti pasagerii Malev vor fi in siguranta indiferent de circumstante.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#compania aeriana Malev, #zboruri Malev, #pierderi Malev , #Companii aeriene