Care sunt cele mai căutate zone pentru clădirile de birouri din București?

Marti, 17 Octombrie 2023, ora 12:30
0 citiri
Care sunt cele mai căutate zone pentru clădirile de birouri din București?
FOTO: freepik.com

Dacă plănuiești să schimbi zona clădirii de birouri, alegerea locației reprezintă principala responsabilitate pe care trebuie să o ai în vedere. Totuși, într-un oraș aflat în continuă dezvoltare și supus implicit unui trafic semnificativ, poate deveni o reală provocare să găsești un spațiu potrivit.

Nu trebuie să-ți faci griji, însă. Bucureștiul oferă numeroase zone ideale pentru a obține un mediu de afaceri armonios. Te întrebi care sunt cele mai apreciate cartiere unde poți să investești în birouri de închiriat București? Află tot ce trebuie să știi în rândurile de mai jos!

Zona Centru-Vest

  • Zona centrală impresionează în primul rând prin aspectul impunător. Aici, finețea clădirilor de demult se îmbină cu modernitatea centrelor de birouri. Este o atmosferă care inspiră eleganță și rafinament, dar în același timp efervescență și energie debordantă.
  • Una dintre cele mai populare locații este cea din apropierea Politehnica, Orhideea și Cotroceni, unde au fost realizați 300.000 mp de spații noi.
  • Dacă vrei ceva mai aproape de centru, un spațiu de închiriat Unirii este exact ce ai nevoie. Zona centrală a orașului este bine conectată la rețeaua de transport public și are acces la principalele artere rutiere. Astfel, poți facilita atât deplasarea angajaților, cât și cea a clienților sau partenerilor de afaceri.
  • Tot în centrul Bucureștiului te bucuri de facilități culturale, precum muzee, teatre sau restaurante fine. Devine, așadar, o alegere inspirată în cazul în care vrei să sporești productivitatea și satisfacția la nivelul echipei. În plus, ai numeroase oportunități pentru a organiza evenimente corporate.

Zona Centru-Nord

  • Cartierul de Centru-Nord al Bucureștiului, în special zona Pipera, a devenit un hub important pentru clădirile de birouri. Aici sunt concentrate multe companii multinaționale.
  • Zona se află într-o continuă dezvoltare, ceea ce înseamnă implicit oportunități numeroase pentru a investi într-un spațiu de birouri modern.
  • Tot aici se află diverse cartiere rezidențiale, ceea ce reprezintă un plus pentru angajații care își doresc să achiziționeze o casă în apropierea locului de muncă.
  • Centrul Bucureștiului este renumit și pentru faptul că este un conglomerat de talente organizaționale. Așadar, în cazul în care vrei să aduci și alte schimbări la nivelul afacerii în afară de cele de estetică, e momentul să o faci. Cu siguranță vei găsi resursele potrivite pentru a-ți spori productivitatea.

Zona Nord

  • Anumite cartiere din zona de nord, cum ar fi Aviatorilor, Floreasca, Primăverii și Dorobanți, sunt cunoscute pentru clădirile elegante și facilitățile de lux.
  • Designul general pe care îl oferă poate avea un impact pozitiv asupra reputației companiei. Amplasarea într-o zonă cosmopolită poate contribui la prestigiul și imaginea corporativă a business-ului.
  • Există o diversitate de servicii și facilități disponibile în zonă, inclusiv centre comerciale, restaurante, spații verzi și de agrement.

Ce trebuie să ai în vedere când alegi locația pentru spațiul de birou?

Indiferent că optezi pentru un spațiu de închiriat Dorobanți sau Unirii e indicat să ai în vedere următoarele aspecte:

  • Analiza companiilor din zonă și a potențialelor oportunități de colaborare sau parteneriate.
  • Asigurarea conformității cu reglementările locale și obținerea tuturor autorizațiilor necesare.
  • Evaluarea spațiului pentru a vedea dacă este compatibil cu nevoile și cultura organizației.
  • Verificarea posibilităților de extindere a spațiului în viitor, în funcție de planurile și obiectivele de creștere a afacerii.
  • Asigurarea unei infrastructuri tehnice solide, inclusiv conexiuni rapide la internet.

Ești în căutarea unor birouri de închiriat București? Conform statisticilor, zona din centrul capitalei este cea mai ofertantă - atât din punct de vedere al facilităților, cât și al obiectivelor de extindere. Dorobanți, Pipera, Unirii sau Orhideea se numără printre cele mai accesate locații de către antreprenori.

Evaluează fiecare opțiune în parte și ia o decizie în funcție de nevoile specifice ale companiei!

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#companii, #spatii birouri, #afaceri, #inchiriere birouri , #Stiri Companii