Cum lucreaza bancile de sarbatori

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 17:20
2118 citiri
Cum lucreaza bancile de sarbatori

Majoritatea ghiseelor bancare sunt inchise luni, dar disponibile vineri. Exceptie fac unele agentii plasate in mall-uri si supermarketuri. Bancile sunt inchise si pe 1 mai. 

"BCR nu lucreaza cu publicul in zilele de 19 si 20 aprilie, respectiv 1 si 2 mai 2009. Unitatile BRD-Groupe Societe Generale vor fi inchise duminica, 19 aprilie, in timp ce luni, 20 aprilie, vor functiona doar agentiile situate in magazinele de mare suprafata din intreaga tara, care au program de lucru in acea zi (Kaufland, Carrefour, Auchan, Cora Lujerului, Euromall, Baneasa Shopping City).

Zilele de 20 aprilie si 1 mai 2009 sunt declarate zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru call-center, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarketurilor si mall-urilor.

UniCredit Tiriac nu are nici o sucursala deschisa luni, dupa Paste, insa lucreaza prin cele 23 de agentii plasate in magazinele Metro. CEC nu lucreaza de vineri pana luni inclusiv, la fel ca Bancpost care, spre deosebire de anii trecuti, nu tine deschise nici agentiile din magazine. Piraeus nu lucreaza luni, are deschis vineri, iar sambata sunt operationale doar sucursalele Unirea Splai si Afumati. Angajatii ING au liber luni, insa sunt disponibile unitatile Self Banking, in timp ce Alpha Bank deschide luni doar Alpha Point-urile din magazine.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#banci, # program, # sarbatori , #Angajati