Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Angajatorii pot primi bani de la stat daca incadreaza in munca anumiti tineri. Vezi detalii

Angajatorii pot primi bani de la stat daca incadreaza in munca anumiti tineri. Vezi detalii


Inca din toamna anului 2013, angajatorii pot primi facilitati si subventii de la stat daca incadreaza in munca un nou tip de salariat. Legislatia in materie a fost clarificata recent, astfel incat au fost stabilite conditiile pe care angajatorii trebuie sa le indeplineasca pentru a primi un ajutor financiar lunar din partea statului.

Legea nr. 250/2013, in vigoare din 22 octombrie 2013, a adus o serie de modificari legislatiei in sistemul asigurarilor de somaj, una dintre principalele masuri fiind stimularea incadrarii pe piata muncii a tinerilor fara familie sau a celor cu diverse dizabilitati. In acest sens, legea introduce notiunea de tanar cu risc de marginalizare sociala.

Citeste mai multe despre Angajatorii pot primi bani de la stat daca incadreaza in munca anumiti tineri. Care e procedura de urmat? pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1622 ori