Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR Calatori vine cu oferte low-cost

CFR Calatori vine cu oferte low-cost

Cu nici 30 de euro la Budapesta si cu mai putin de 100 de euro la Viena. Acestea sunt ofertele speciale lansate de CFR Calatori, valabile incepand de duminica, 13 decembrie.

Operatorul de stat CFR Calatori va lansa noi oferte de calatorie cu trenul spre destinatii din Ungaria si Austria. Astfel, un bilet dus pe relatia Bucuresti / Budapesta, la clasa a doua, va costa numai 29 de euro. Pe aceeasi distanta, la vagon cuseta cu sase paturi in cabina, tariful este de 39 de euro, iar la vagon de dormit cu trei paturi, de 59 de euro.

In conditiile in care numarul de locuri este limitat, biletul trebuie cumparat cu minimum sapte zile inainte de plecarea trenului. Restituirea sau schimbul legitimatiilor de calatorie nu sunt posibile


Promotii pentru banateni


Pentru banateni, CFR Calatori vine cu alte oferte in aceasta perioada.


Pe relatiile Arad-Budapesta si Oradea-Budapesta, un bilet dus-intors la clasa a doua va costa 21 de euro, adaugandu-se numai sase euro daca plecarea se face din Timisoara. Oferta este valabila numai la clasa a doua, pentru calatoria dus-intors, iar copiii si cainii beneficiaza de 50% reducere din pretul platit de un adult. Perioada de valabilitate a legitimatiei de calatorie este de patru zile.


Rezervarea locului la vagon clasa, cuseta sau dormit se plateste suplimentar.O alta categorie de oferte vizeaza calatoriile in Austria. Astfel, pentru o calatorie dus-intors Bucuresti - Viena se va plati suma de 94 de euro, iar pana la Linz tariful va fi de 122 de euro. Un voiaj de la Sighisoara la Innsbruck va costa 130 de euro, iar unul de la Cluj-Napoca la Salzburg, 109 euro.


Cumulat, pe relatii interne si internationale, conducerea CFR Calatori estimeaza ca in luna decembrie va oferi servicii de transport pentru 4,6 milioane de calatori, dupa cum a declarat pentru Gandul directorul general al societatii, Liviu Pescarasu.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2533 ori
Citeste mai multe desprelow-cost oferte promotii bilete CFR