Profitul Defora Medias, de 3,3 ori mai mic

Vineri, 13 Mai 2011, ora 12:27
1494 citiri
Profitul Defora Medias, de 3,3 ori mai mic

Dafora SA din Medias, companie controlata de omul de afaceri Gheorghe Calburean, a realizat in primul trimestru din acest an un profit net de 1,89 milioane lei, de 3,3 ori mai mic decat cel realizat in perioada similara din 2010, de 6,27 milioane lei, conform NewsIn.

De asemenea, cifra neta de afaceri a companiei s-a ridicat in primele trei luni ale acestui an la 45 milioane lei, fiind cu 20% mai mare decat afacerile nete din primul trimestru al anului trecut, de 37,46 milioane lei.

Dafora SA din Medias este listata la categoria II a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) cu simbolul DAFR si este impartita in doua divizii: una care ofera servicii de foraj petrol si gaze si alta care presteaza servicii de constructii civile si industriale, aeroportuare si de infrastructura.

Compania Dafora face parte din Grupul Dafora, iar principalele companii din cadrul grupului sunt compania Dafora SA din Medias si Condmag SA.

In 2010, Dafora SA Medias a avut un profit net de 8,33 milioane lei si afaceri de 193,31 milioane lei.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#defora medias, #profit, #gheorghe calburean, #bvb , #stiri BVB