Noul BMW Seria 5 Luxury Line: N-ai cum sa-l ratezi!

Sambata, 25 Mai 2013, ora 00:00
5986 citiri
Noul BMW Seria 5 Luxury Line: N-ai cum sa-l ratezi!

BMW Seria 5, cel mai bun model din clasa sa, vandut pana acum in peste un milion de unitati, vrea sa-ti arate ca poate si mai mult, cu o noua generatie care imbina ultimele tehnologii si modificari ale designului, plus un pachet de lux, pe care n-ai cum sa-l ratezi: BMW Luxury Line.

Cele mai noi versiuni BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring si BMW Seria 5 Gran Turismo vin acum cu noi variante de motorizare, dotari inovatoare si tehnologia BMW ConnectedDrive si un design care pune in evidenta caracterul sportiv si forta acestui model de succes al marcii.

In plus, daca esti un sofer care stie sa se respecte, poti opta pentru unul dintre pachetele BMW Luxury Line si BMW Modern Line, care cuprind dotari exclusive de design si echipamente. Varianta pentru iubitorii luxului iti aduce mai mult crom, mai multa piele si mai multa eleganta.

"Pachetul se refera la elemente de design, cum ar fi jante, tapiserie si insertii. Unele elemente sunt standard in pachet (insertiile in caroserie - n.r.), iar la altele ai posibilitatea de a alege anumite culori, anumite jante, o anumita tapiserie.

Practic, sunt niste posibilitati suplimentare de personalizare a masinii", au declarat reprezentantii marcii in Romania, pentru Business24.

Vrei si mai multa forta? Fiecare varianta de model poate fi personalizata cu un pachet M Sport dedicat.

Mai mult, prin Gama de solutii business si sisteme de asistare a conducatorului BMW ConnectedDrive utilizatorii au acces la o serie extinsa de aplicatii, de la cautare prin Google Maps, pana la functii webradio sau social media.

In premiera, un nou controller cu touchpad permite utilizarea literelor pentru programarea destinatiei sau accesarea altor functii ale sistemului de operare iDrive.

Incepand cu luna noiembrie a acestui an, va fi disponibila si optiunea Traffic Jam Assistant, de asistare in ambuteiaje, care tine automobilul pe aceeasi banda, chiar si atunci cand drumul vireaza, precum si optiunea Collision Warning, de avertizare a coliziunii iminente, cu functie de franare, plus multe altele.

Tot pe final de toamana va ajunge in Romania si functia de asistare la parcare, Parking Assistant, de data aceasta complet automata.

Cel mai mic pret pentru care un BMW X5 nou poate fi al tau este 35.000 Euro fara TVA (43.300 de euro cu TVA), pentru noua versiune 518d.

Prima versiune cu tractiune integrala devine 520d xDrive cu un pret de 41.150 de Euro fara TVA (51.026 euro cu TVA), iar cel mai scump model ramane BMW Seria 5 GranTurismo 550i xDrive cu un pret de pornire de 67.900 Euro fara TVA (84.196 euro cu TVA).

O.D.

http://www.bmw.ro/ro/ro/newvehicles/3series/sedan/2011/showroom/linesandpackages/bmw_lines.html#c=3&t=s

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#BMW X5 2013, #noul BMW X5, #BMW X5 Luxury Line , #stiri BMW