Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tinerii din Romania dau lectii de business in Europa

Tinerii din Romania dau lectii de business in Europa

Romanii au ajuns in finala europeana a tinerilor antreprenori, Europe Enterprise Challenge 2011, de la Madrid, dupa ce au inregistrat cu aplicatia lor online tot ce spun romanii pe Internet despre cateva evenimente de amploare din tara, potrivit unui comunicat JA Romania.

Echipa Eventriffic a castigat in 15 aprilie 2011 finala nationala a competitiei de antreprenoriat Compania Anului - START! Business, dupa 3 luni de pilotare a serviciului online care "traduce" ce spun utilizatorii de pe toate retelele sociale in statistici si solutii pentru organizatorii de evenimente si campanii.

Premiul le-a adus calificarea la finala europeana de la Madrid si au continuat sa pregateasca lansarea produsului cu ajutorul echipei de consultanti voluntari de la BCR.


"Castigarea finalei Europe Enterprise Challenge ar fi un pas foarte important pentru promovarea afacerii noastre, fiindca serviciul se adreseaza unei piete internationale, dar va trebui sa convingem nu numai juriul de investitori si oameni de afaceri, ci si publicul care ne va vizita standul.


Avem emotii desigur, mai ales ca standul nostru va fi vizitat si de Alteta Sa Regala, Letizia de Asturias, dar suntem pregatiti," spune Stefan Neculai din echipa Eventriffic.


Diana Prajescu, Stefan Neculai si Gabriel Voicu sunt studenti ai Facultatii de Automatica si Calculatoare din Universitatea Politehnica Bucuresti si au participat alaturi de alte 40 de echipe din 18 universitati la editia 2010-2011 a START! Business. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1556 ori