Tinerii din Romania dau lectii de business in Europa

Marti, 05 Iulie 2011, ora 17:36
1787 citiri
Tinerii din Romania dau lectii de business in Europa

Romanii au ajuns in finala europeana a tinerilor antreprenori, Europe Enterprise Challenge 2011, de la Madrid, dupa ce au inregistrat cu aplicatia lor online tot ce spun romanii pe Internet despre cateva evenimente de amploare din tara, potrivit unui comunicat JA Romania.

Echipa Eventriffic a castigat in 15 aprilie 2011 finala nationala a competitiei de antreprenoriat Compania Anului - START! Business, dupa 3 luni de pilotare a serviciului online care "traduce" ce spun utilizatorii de pe toate retelele sociale in statistici si solutii pentru organizatorii de evenimente si campanii.

Premiul le-a adus calificarea la finala europeana de la Madrid si au continuat sa pregateasca lansarea produsului cu ajutorul echipei de consultanti voluntari de la BCR.

"Castigarea finalei Europe Enterprise Challenge ar fi un pas foarte important pentru promovarea afacerii noastre, fiindca serviciul se adreseaza unei piete internationale, dar va trebui sa convingem nu numai juriul de investitori si oameni de afaceri, ci si publicul care ne va vizita standul.

Avem emotii desigur, mai ales ca standul nostru va fi vizitat si de Alteta Sa Regala, Letizia de Asturias, dar suntem pregatiti," spune Stefan Neculai din echipa Eventriffic.

Diana Prajescu, Stefan Neculai si Gabriel Voicu sunt studenti ai Facultatii de Automatica si Calculatoare din Universitatea Politehnica Bucuresti si au participat alaturi de alte 40 de echipe din 18 universitati la editia 2010-2011 a START! Business. 

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#afacere, #antreprenor, #business, #startup, #tineri antreprenori , #stiri BCR