Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Erste Asset Management va administra fondurile BCR

Erste Asset Management va administra fondurile BCR

Erste Asset Management va prelua administrarea fondurilor de investitii BCR Asset Management, dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) si-a dat acordul in acest sens, potrivit unui buletin de activitate al CNVM.

In prezent, BCR Asset Management este cel mai mare administrator de fonduri de investitii, cu o cota de 44,2% din piata fondurilor deschise, la sfarsitul lunii februarie.

Societatea avea sub administrare active totale de 438,9 milioane lei.


Potrivit datelor Asociatiei Administratorilor de Fonduri (AAF), BCR Asset Management gestioneaza 9 fonduri deschise de investitii, cele mai multe avand plasamente diversificate. Recent, Erste Asset Management si-a dublat capitalul social la 1 milion lei.


Conducerea societatii ii are in componenta pe Valentin Neacsu, Nicolae Albu si Claudiu Tamas. Valentin Neacsu este in prezent presedintele BCR Asset Management. Consiliul de supraveghere al Erste Asset Management este prezidat de Winfried Buchbauer si ii are ca membri pe Harald Gasser si Daniel-Stefan Damian.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1802 ori
Citeste mai multe despreerste bcr investitii fonduri