Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bucharest Financial Plazza isi majoreaza capitalul social cu 16 milioane lei

Bucharest Financial Plazza isi majoreaza capitalul social cu 16 milioane lei

Actionarii societatii de intermediere financiara Financiara SA au aprobat, intr-o sedinta din 29 iunie, majorarea capitalului social al Bucharest Financial Plazza SRL cu 16 milioane lei (aproximativ 3,8 milioane euro), potrivit unei hotarari AGA publicate in Monitorul Oficial,relateaza Newsin.

Astfel, capitalul Bucharest Financial Plazza ar urma sa creasca la 34 milioane lei, de la 18 milioane lei cat are in prezent.

Actionarii Financiara SA au mai aprobat modificarea actului constitutiv al societatii, respectiv a dobandirii sau instrainarii "de investitii in capitalul social al altor societati a caror valoare contabila depaseste suma de 2 milioane euro", se arata in Monitorul Oficial.

Intr-o sedinta din 9 iulie, adunarea generala a asociatilor Bucharest Financial Plazza SRL a aprobat majorarea capitalului social cu 16 milioane lei.

Bucharest Financial Piazza SRL este controlata in proportie de 100% de Financiara SA si are ca principal obiect de activitate administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract.

La randul sau, compania de intermediere financiara Financiara SA este controlata de BCR SA cu 97,0956% si are un capital social de 12,47 milioane lei.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 983 ori
Citeste mai multe desprecapital social imobile investitii