Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR si BRD finanteaza autostrazile in contul lui Berceanu

BCR si BRD finanteaza autostrazile in contul lui Berceanu

Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, vineri, ca in urma unor memorandumuri semnate cu BCR si BRD cele doua banci vor acorda imprumuturi pe termen scurt constructorilor de autostrazi, pe care ministerul le va acoperi ulterior, potrivit Newsin.

"BCR si BRD vor acorda imprumuturi pe termen scurt pentru finantarea constructorilor care au nevoie de lichiditate, de multe ori pentru salarii. Rolul celor doua banci este acela de a prelua sarcina financiara pe care Ministerul Transporturilor sa o acopere ulterior", a spus Radu Berceanu.


Ministrul transporturilor a explicat ca autostazile sunt ceva mai scumpe deoarece, neavand bani, a fost nevoie ca termenele de executie sa fie prelungite.


La finalul vizitei de lucru pe care primul ministru, Emil Boc, si ministrul transporturilor, Radu Berceanu, au efectuat-o vineri pe santierul Autostrazi Bucuresti - Ploiesti, acestia au declarat ca pentru aceasta autostrada toate exproprierile sunt gata, cu exceptia unor litigii legate de pretul oferit pentru terenuri unui numar de aproximativ sase familii.


Peste o luna, Emil Boc si Radu Berceanu vor efectua o noua vizita pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti. 


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1398 ori
Citeste mai multe despreautostrazi bcr brd imprumuturi