Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR: asigurare pentru IMM-uri si PFA

BCR: asigurare pentru IMM-uri si PFA

Banca Comerciala Romana (BCR) impreuna cu BCR Asigurari lanseaza o polita de asigurare pentru microintreprinderi si persoane fizice autorizate (PFA), care acopera riscul privind bunurile, raspunderea civila si chiar pierderile financiare generate de intreruperea activitatii, a anuntat banca, conform NewsIn.

Polita ofera planuri de acoperire cu limite de raspundere prestabilite intre 25.000-250.000 euro si este disponibila fara o evaluare complexa a riscurilor ori analiza situatiei financiare, se arata in comunicat.

Asigurarea Antreprenor Plus se adreseaza clientilor microintreprinderi si PFA inregistrate in Romania care desfasoara cu precadere activitati de comert, constructii/montaj, transporturi ori prestari servicii.

"Protectia oferita de un astfel de produs este cu atat mai importanta intr-o perioada dificila, cum este cea pe care o traversam, in care si protejarea a ceea ce s-a obtinut prin dezvolarea afacerii este la fel de important, precum este interesul pentru cresterea afacerii.


Asigurarea "Antreprenor Plus" (...) poate asigura atat patrimoniul asiguratului, cat si pierderea de profit brut generata de intreruperea activitatii", a declarat directorul executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail al BCR, Sorin Mititelu.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1788 ori
Citeste mai multe despreasigurare bcr imm pfa