Cele mai bune mașini din 2022 în privința consumului de combustibil. În top apar mărci precum Ford, Peugeot sau Skoda

Duminica, 31 Iulie 2022, ora 15:05
428 citiri
Cele mai bune mașini din 2022 în privința consumului de combustibil. În top apar mărci precum Ford, Peugeot sau Skoda
Șoferiță la volan FOTO Pixabay

Un expert a enumerat cele mai bune mașini de familie eficiente din punct de vedere al combustibilului de pe piață.

Șoferii au căutat modalități de a-și reduce facturile la combustibil în acest an, prețurile record la benzină și motorină decimând bugetele într-un moment în care alte facturi casnice sunt deja la cel mai înalt nivel.

Șoferii pot calcula ei înșiși consumul, umplând rezervorul cu combustibil și apoi resetând contorul de parcurs, apoi conducând în mod normal până când rezervorul este pe jumătate gol.

Apoi, ar trebui să facă o altă citire, care ar trebui să le spună șoferilor câți kilometri au parcurs de la ultima completare. Aceste cifre, ar trebui să le împartă la numărul total de litri de care au nevoie pentru a umple rezervorul cu combustibil.

Aidan Rushby, CEO al Carmoola, a declarat că a avea o mașină eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil este esențială pentru a se asigura că toată lumea are și confortul de a călători dintr-un loc în altul.

Vorbind pentru Express.co.uk, el a spus: „Când cumpărați o mașină, este important să cunoașteți consumul de litri pe kilometru. Cunoscând consumul unei mașini, veți avea o idee despre cât de eficientă este aceasta din punct de vedere al consumului de combustibil, cât ați putea avea nevoie să cheltuiți pe benzină sau motorină și dacă ar trebui să optați pentru o mașină electrică sau hibridă.

Consumul vă poate ajuta, de asemenea, să comparați diferite mașini de familie, astfel încât să puteți calcula și să bugetați cheltuielile cu combustibilul. Acest lucru este mai ușor dacă vă cunoașteți și kilometrajul mediu. Cu puțin calcul, vei putea ști care mașină de familie este cea mai practică pentru nevoile tale de conducere.”

Cele mai multe mașini de familie eficiente din punct de vedere al combustibilului

Suzuki AcrossSkoda OctaviaFord FocusPeugeot 308 SWVolkswagen Golf

Suzuki Across

Această mașină de familie este un hibrid SUV de dimensiuni medii care are un motor pe benzină de 2,5 litri și un grup motopropulsor hibrid plug-in pentru a-i oferi asistență electrică.

S-a susținut că are o economie de combustibil de 282mpg.

Across a fost comparat cu un alt hibrid plug-in popular cu Toyota RAV4.

Skoda Octavia

Hatchback-ul Octavia are aceeași reputație ca omologul său cu motor pe benzină în ceea ce privește consumul de combustibil. ...citeste mai departe despre "Cele mai bune mașini din 2022 în privința consumului de combustibil. În top apar mărci precum Ford, Peugeot sau Skoda" pe Ziare.com

Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
#top masini, #economice, #combustibil, #skoda, #volkswagen, #ford, #peugeot , #Stiri Auto