Parteneriat CEC Bank - Scala Assistance pentru achizitie rapida de roviniete in aplicatia CEC Bank Mobile Banking

Miercuri, 16 Iunie 2021, ora 16:36
709 citiri
Parteneriat CEC Bank - Scala Assistance pentru achizitie rapida de roviniete in aplicatia CEC Bank Mobile Banking
Radu Banzea, Director General Scala Assistance

Incepand din luna iunie, rovinietele pot fi achizitionate direct din aplicatiile de mobile si internet banking ale CEC Bank. Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank in acest proiect. Astfel, utilizatorii au acces la o modalitate rapida si facila pentru a achizitiona sau reinnoi rovinietele.

Intregul proces de achizitie a rovinietei in aplicatia de mobile banking a CEC Bank dureaza doar cateva minute, iar plata se realizeaza in mod automat din contul utilizatorului, fara a fi nevoie de introducerea altor date bancare. Rovinieta se emite automat in format electronic, fiind salvata in sectiunea dedicata din aplicatie, care serveste si ca arhiva pentru toate rovinietele emise in aplicatie.

"Avand in vedere contextul social in care ne aflam, care deschide dorinta de a calatori dupa o perioada lunga de restrictii, dar in care se mentine nevoia limitarii expunerii sau alte contexte, este important sa oferim publicului solutii cat mai la indemana, facile si sigure, pentru achizitia documentelor de drum necesare - in acest caz, a rovinietelor. Integrarea cu aplicatia de Mobile Banking a CEC Bank este un pas important in aceasta directie, care le permite posesorilor de vehicule sa achizitioneze rovinieta obligatorie extrem de rapid" - declara Radu Banzea, Director General Scala Assistance.

"Ne bucuram ca am adaugat aceasta noua functionalitate in platformele noastre de banking digital inainte de perioada concediilor. Fie ca este vorba de roviniete pentru autoturisme sau pentru vehicule comerciale, de roviniete pe un an sau pe termene scurte - o saptamana, o luna sau 30 de zile-, am pus la dispozitia clientilor o metoda de plata rapida si sigura, ce poate fi accesata oricand si de oriunde" -declara Mugur Podaru, Director Operatiuni la Distanta in cadrul CEC Bank.

Aplicatia de mobile banking a CEC Bank ofera in prezent unele dintre cele mai avansate functionalitati din piata si are peste 120.000 de utilizatori, in crestere cu peste 100% in ultimul an.

Optiunea de comanda a rovinietei in aplicatie se alatura unei suite de functionalitati care mai cuprinde, printre altele integrare cu ghiseul.ro pentru vizualizarea si achitarea taxelor, impozitelor si amenzilor, Plati instant si Alias Pay (plati pe baza numarului de telefon) catre destinatari cu conturi la banci care au aderat la acest serviciu Transfond sau conectarea conturilor de la alte noua banci de top si institutii financiare, pentru vizualizarea soldului si a ...citeste mai departe despre "Parteneriat CEC Bank - Scala Assistance pentru achizitie rapida de roviniete in aplicatia CEC Bank Mobile Banking" pe Ziare.com

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#CEC Bank, #Scala Assistance, #achizitie roviniete, #rovinieta , #Stiri Auto