Parcarea din Piata Alba Iulia va avea trei niveluri

Marti, 04 Ianuarie 2011, ora 12:14
1619 citiri
Parcarea din Piata Alba Iulia va avea trei niveluri

Primaria Capitalei va organiza la 19 ianuarie licitatia pentru concesionarea parcarii subterane din Piata Alba Iulia, aceasta urmand sa aiba trei niveluri, 1.490 de locuri si un pret de realizare estimat la 84,68 mil. euro, conform unui anunt publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice, conform NewsIn.

Metoda de liciatie este dialogul competitiv.

Conform juristilor, dialogul competitiv reprezinta o procedura de atribuire a unui contract de achizitie publica prin care autoritatea contractanta are un dialog cu candidatii admisi, dupa preselectarea prealabila a acestora, in scopul identificarii uneia sau mai multor solutii apte sa raspunda necesitatilor sale, urmand ca, pe baza solutiei identificate, cistigatorul sa elaboreze oferta finala.

Concesionarul isi va recupera investitia din inchirierea locurilor de parcare
si din exploatarea spatiilor comerciale de la nivelul 1, nivelurile 2 si 3 urmand sa fie destinate exclusiv parcarii.

Conform studiilor in zona pietii Alba Iulia, numarul vehiculelor parcate pe strazile principale si secundare in timpul noptii este de 6.812, iar in timpul saptamanii, la orele de varf ale amiezii, numarul este de 6.884.

Sambata, la orele dupa amiezii, numarul vehiculelor contorizate este de 5.783. Numarul locurilor de parcare ce pot fi amenajate la suprafata, atat pe strazile principale, cat si pe cele secundare, este de 1.352.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#primaria capitale, #constructia parcarii, #alba iulia , #Stiri Auto