Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Din 15 decembrie, tarifele RCA se majoreaza cu 30%

Din 15 decembrie, tarifele RCA se majoreaza cu 30%

Numarul in crestere al dBloombiz Adminespagubirilor pe care companiile de asigurari sunt nevoite sa le plateasca, i-a determinat pe acestia sa majoreze tarifele la aceste polite cu pana la 30%. 

Incepand cu acest an, companiile de asigurari au avut posibilitatea modificarii tarifelor RCA la trei luni, potrivit reglementarilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, relateaza Gandul.

"Lucram la noile tarife, care vor intra in vigoare din 15 decembrie.

In prezent asteptam sa intre in vigoare norma Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) referitoare la bonus-malus si emiterea electronica a RCA.

In acest an noi nu am majorat tarifele, cele afisate sunt calculate inca de la inceputul anului", a declarat Catalin Stroe, directorul Diviziei de Vanzari si Marketing in cadrul Asirom, pentru cotidianul citat.

Potrivit website-ului companiei Asirom, un sofer de Logan, persoana fizica, va achita pentru 2010 pentru RCA pe un an 648 lei, iar in 2011 o prima de 708 lei.

Saptamana trecuta, Asirom a hotarat solicitarea codului numeric personal (CNP), respectiv codul unic de indentificare (CUI) persoanelor fizice, respectiv firmelor celor care vor sa verifice, pe website-ul companiei, nivelul tarifelor RCA pentru 2010.

Introducerea unui cod fictiv nu este de folos, deoarece, in acest caz, site-ul nu afiseaza informatiile dorite. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1918 ori
Citeste mai multe despretarife polite rca majorare asigurare