Descopera marca de anvelope Nexen! Cumpara anvelope Nexen de pe janta.ro

Luni, 15 Martie 2021, ora 18:46
743 citiri
Descopera marca de anvelope Nexen! Cumpara anvelope Nexen de pe janta.ro
janta masina FOTO: janta.ro

Grupul Korean Nexen are o experienta de peste 70 de ani in industria fabricarii anvelopelor fiind infiintata in anul 1942. In momentul de fata Nexen foloseste cele mai moderne tehnologii de fabricare avand mai multe fabrici in lume, ultima dintre ele fiind deschisa in Cehia. Calitatea produselor este garantata de marii producatori de automobile care aleg sa isi echipeze masinile din fabrica cu modele ale brandului Nexen.

Modelele Nexen sunt echipare originala pentru o serie de masini si dimensiuni fapt ce garanteaza profesionalismul ridicata a acestui producator. Calitatea produselor Nexen este recunoscuta de marci precum Volkswagen al carui nou model Golf 8 are echipare din fabrica cu modelul N'Blue S pe dimensiunea de anvelope 205/55R16, de asemeana aceasta dimensiune este disponibila si pentru Seat Leon. Noul model T-Roc pleaca din fabrica echipat cu modelul Nexen N'Blue HD Plus pentru dimensiunea 215/60R16, modelul CADDY de la acelasi producator, are echipare originala modelul N'Blue Premium cu dimensiunile 195/65R15.

Alti mari producatori aleg sa isi echipeze masinile din fabrica cu modelele brandului Nexen si aici amintim cateva modele cunoscute precum Skoda Octavia echipat cu N'Blue HD Plus pentru dimensiunea 205/55R16, Skoda Fabia are modelul N'Blue HD Plus pentru dimensiunea 215/45R16, Skoda Kodiaq are prima echipare modelul N'Fera RU1 cu dimensiunea 215/65R17, noul Skoda Superb cu N'Blue HD PLus cu dumensiunea 215/60R15, Dacia Lodgy si Dokker cu dimensiunea anvelopelor 185/65R15. Dar si multe alte modele apartinand producatorilor precum KIA, Hyundai, Renault si alti mari producatori de masini.

Nexen N'Blue HD plus - garantia calitatii

Modelul de vara N'BLue HD Plus este o anvelopa recomandata soferilor care doresc sa obtina cele mai bune performante indiferent daca circula pe carosabil ud sau uscat, pastrand de asemena un echilibru intre confort si costurile de exploatare.

Datorita noilor tehnologii folosite pentru fabricarea acestui model de anvelopa se asigura o stabilitate excelenta a masinii pe timp de ploaia, dar si in timpul virajelor. Acest fapt este datorat canelurilor laterale inclinate care contribuie la cresterea rigiditatii benzii de rulare. Reduerea rezistentei la inaintare ajuta la scaderea consumului de combustibil si o rezistenta sporita la uzura. Cu ajutorul canelurilor longitudinale dispuse pe toata circumferinta anvelopei, se asigura reducerea aparitiei acvaplanarii.

Modelul N'Blue HD plus are o gama variata de dimensiuni cu jante de la 13'' pana la 17''.

Acest model este folosit ca echipare originala din fabrica pentru o gama variata de modele de autovehicole.

Nexen N'Fera Sport- anvelopa destinata automobilelor premium

N'Fera Sport este o anvelopa performanta de vara care este destinata in special automobilelor premium care au nevoie de o buna aderenta indiferent daca se ruleaza pe carosabil uscat sau umed. Anvelopa Nexen este construita pentru a asigura o evacuare eficienta a apei pe timp de ploaie, precum si cresterea stabilitatii la viraje dar si la franare. Profilul exterior al anvelopei a fost conceput pentru a oferi o tractiune mai buna, in timp ce banda centrala mai rigida dispusa pe toata circumferinta anvelopei ajuta la stabilitate sportita atunci cand conduceti in linie dreapta.

Modelul N'fera Sport vine cu dimensiuni cuprinse intre 17'' si 20'' si cu o latime maxima de 275 mm.

Nexen Roadian CT8- anvelopa ideala pentru autovehicole comerciale

Modelul Roadian CT8 este o anvelopa de vara special conceputa pentru autovehicole comerciale usoare care au nevoie de un raport calitate pret echilibrat. Folosind tehnologii moderne de fabricare, modelul CT8 are un profil patrat distribuit pe intreaga circumferinta a anvelopei. Datorita canelurilor longitudinale bine proportionate se asigura o aderenta optima pe timp de ploaie sau atunci cand carosabilul este acoperit de apa. De asemenea se asigura o buna eliminare a apei si reducerea aparitiei fenomenului de acvaplanare. Blocurile laterale mari, construite din compusi mai putini elastici ajuta la preluarea sarcinilor mai mari si cresterea tractiunii fiind ideale pentru transportul sigur al marfurilor.

Nexen Roadian CT8 este utilizat ca echipare originala de fabrica pentru modele precum Fiat Ducato, Iveco Daily si Hyundai Starex. Dimensiunile sunt cuprinse intre 13'' si 16''.

Achizitioneaza anvelope Nexen sau roti complete

Puteti achizitiona roti complete compuse din jante de aliaj AEZ, DEZENT si DOTZ sau jante din otel si anvelope de vara Nexen de pe site-ul janta.ro cu ajutorul configuratorului de roti complete. Simplu si intuitiv de folosit, acest configurator va ajuta sa gasiti jantele si anvelopele care sunt 100% compatibile cu masina selectata. Doar configurati automobilul cu date precum marca, model, anul fabricatiei si motorizare, iar site-ul va ofera doar ce este compatibil cu selectia facuta. Puteti vedea exact cum arata jantele pe masina dumneavoastra cu ajutorul configuratorului 3D disponibil.

Programare facila la un service partener

De asemenea la achizitionarea unui set de anvelope, jante sau roti complete puteti opta pentru montarea produselor la un service partener din reteaua janta.ro, selectati doua zile si doua intervale orare la care doriti sa va programati, iar in cel mai scurt timp veti primi pe email si prin apel telefonic confirmarea programarii. Transportul catre service este gratuit.

Janta.ro - furnizorul tau de jante, anvelope si roti complete.

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#janta masina, #masina, #stiri auto , #Stiri Auto