Dacia Spring, lansată cu un motor mult mai puternic. Prețul de bază al versiunii care poate fi comandată din 16 ianuarie

Vineri, 13 Ianuarie 2023, ora 12:07
731 citiri
Dacia Spring, lansată cu un motor mult mai puternic. Prețul de bază al versiunii care poate fi comandată din 16 ianuarie
Dacia Spring extreme FOTO Dacia

Dacia a anunțat lansarea versiunii „Extreme” a mașinii electrice Spring care va dispune de un motor de 65 CP/48 kW, cu aproape 50% mai puternic decât versiunea "Essential".

Spring Extreme va putea fi comandat în rețeaua de agenți autorizați Dacia din România începând din data de 16 ianuarie, iar primele livrări vor fi făcute înainte de jumătatea anului.

Prețul pornește de la 22.450 euro, înainte de aplicarea subvențiilor Rabla Plus, iar autonomia promisă în ciclu mixt este 220 km.

Versiunea Extreme înlocuiește în gama Spring nivelul de echipare Expression.

Echipat cu acest motor ELECTRIC 65, Spring Extreme dispune de o autonomie de 220 km în ciclu WLTP Mixt (și 305 km în ciclu WLTP City).

Motorul ELECTRIC 45 (45 CP/33 kW) va fi în continuare disponibil pe nivelul de echipare Essential, la care prețurile pornesc de la 20.800 euro.

„Odată cu lansarea versiunii Extreme, Dacia inaugurează noul motor ELECTRIC 65 (65 CP/48 kW). Disponibilă doar pe acest nivel de echipare, noua motorizare, asociată cu un nou reductor specific, oferă accelerații și reprize mai energice pe o plajă de utilizare extinsă”, au anunțat reprezentanții Dacia.

Sub numele Extreme, Dacia introduce o nouă versiune a modelului Spring. Abordând un registru outdoor, acest nivel de echipare va fi disponibil în viitor pe patru modele ale mărcii (Spring, Sandero, Duster și Jogger).

Elemente de design exclusive

Spring Extreme inaugurează o nouă culoare de caroserie, Slate Blue, și o serie de elemente de design exclusive.

Carcasele oglinzilor retrovizoare sunt vopsite în culoarea Copper Brown. Aceeași nuanță se regăsește și pe barele de pavilion, pe ornamentele de sub blocurile optice, pe capacele roților și pe logotipul Dacia de pe hayon.

Ușile din față sunt decorate cu un stripping care amintește de elementul distinctiv al modelului Duster amplasat între uși și aripile din față.

La interior:

Un ornament specific pentru pragurile ușilor.Covorașe de cauciuc cu ornament specific pentru locurile din față.Conturul aeratoarelor și cel al planșei de bord sunt de culoare Copper Brown.Materialul care îmbracă scaunele dispune de cusături aparente de culoare Copper Brown, în timp ce sigla Dacia Link este imprimată pe spătarul scaunelor din față. ...citeste mai departe despre "Dacia Spring, lansată cu un motor mult mai puternic. Prețul de bază al versiunii care poate fi comandată din 16 ianuarie" pe Ziare.com

Cum arată noua Dacia Spring. Comenzile vor fi lansate în primăvară VIDEO
Cum arată noua Dacia Spring. Comenzile vor fi lansate în primăvară VIDEO
Producătorul de automobile Dacia anunţă că va lansa, în a doua parte a acestui an, o nouă versiune a modelului Spring. Noua versiune va avea un design mai robust, elemente noi de design...
Dacia a devansat Renault pe piețele europene. Cât au crescut vânzările la începutul lui 2024
Dacia a devansat Renault pe piețele europene. Cât au crescut vânzările la începutul lui 2024
Numărul autoturismelor noi marca Dacia înmatriculate în luna ianuarie în Uniunea Europeană a fost mai mare decât cel al autoturismelor marca Renault, conform cifrelor publicate marţi, 20...
#Dacia Spring, #motor puternic, #comenzi, #ianuarie, #pret, #autonomie , #Stiri Auto