Cum faci economie cu ajutorul unei stații de încărcare auto electrice

Miercuri, 23 Februarie 2022, ora 16:33
807 citiri
Cum faci economie cu ajutorul unei stații de încărcare auto electrice
FOTO: etbm.ro

Ai achiziționat de curând o mașină electrică sau intenționezi să faci acest lucru în viitorul apropiat? Atunci este important să alegi o stație de încărcare electrică pentru mașina ta. Cu ajutorul acesteia vei putea economisi nu doar bani ci și timp.

Orice proprietar de mașină știe cât de important este să-ți încarci autoturismul. Dar și cât de dificil este să găsești o stație de încărcare. Deși stațiile de încărcare sunt tot mai dese, cel puțin în Capitală, crește și numărul autoturismelor electrice. Prin urmare poate fi dificil să găsești o stație de încărcare disponibilă fără să mergi kilometri întregi până găsești o stație de încărcare disponibilă. Prin urmare, dacă nu ai propria stație de încărcare auto depinzi de alții pentru încărcarea autoturismului mașinii.

O stație de încărcare pentru uz casnic te va scăpa de stres, de timpul pierdut și te va ajuta să economisești bani.

Cum te ajută o stație de încărcare electrică să economisești timp și bani

Achiziționarea unei statii incarcare auto electrice are numeroase avantaje. Principalul avantaj este acela de a putea încărca mașina oricând dorești, fără să depinzi de alții. Astfel, îți poți încărca autoturismul seara, după ce te întorci de la muncă, sau noaptea, în timp ce dormi, pentru ca în ziua următoare mașina să fie pregătită pentru a porni la drum.

În acest fel nu vei mai pierde timpul așteptând în stațiile peco să ți se încarce autoturismul și, mai ales, nu vei fi nevoit să cauți o stație de încărcare disponibilă. Prin urmare câștigi timp prețios pe care-l poți folosi pentru a-l petrece cu familia sau prietenii, ori pentru a te odihni în confortul casei tale.

În plus, propria stație de încărcare electrică te ajută să economisești bani. Deși echipamentul de încărcare poate părea costisitor, prețul se amortizează rapid, datorită costurilor reduse ale energiei electrice. Încărcând mașina acasă, prețul pentru un plin este mult mai mic decât cel plătit la peco.

Alte avantaje ale stațiilor de încărcare auto pentru uz casnic

  • Poți încărca mai multe mașini în același timp, însă trebuie să ai grijă ca la achiziționarea stației să alegi una cu mai multe terminale. Aceasta este deosebit de importantă pentru cei care dețin două sau mai multe autoturisme electrice.
  • Stațiile auto electrice se potrivesc oricărui model de mașină. Prin urmare dacă familia ta are două mașini diferite, se poate folosi aceeași stație de încărcare.
  • Stațiile pot fi montate în exteriorul casei. Nu este necesar să ai un garaj. Trebuie doar să ai grijă să alegi un model special creat pentru a rezista la temperaturile extreme din timpul verii, dar și din timpul iernii, precum și precipitațiilor.
  • Nu în ultimul rând, folosind mașini și stații de încărcare electrice ajuți la protejarea mediului înconjurător.

Alege produse de calitate

Pe etbm.ro găsești o mulțime de produse de calitate marca Gewiss, printre care și stații de încărcare electrice.

Iar dacă vrei să economisești energie, tot aici găsești o gamă completă de produse, de la doze electrice până la prize, întrerupătoare și până la corpuri de iluminat. Toate aceste produse Gewiss se remarcă prin calitate, fiabilitate, dar și printr-un design modern, fiind perfecte pentru a se potrivi oricărui design.

Gewiss este producător italian de corpuri de iluminat și echipamente electrice, cu o istorie de peste 50 de ani, fiind prezent în peste 20 de țări din Uniunea Europeană și Asia și dispune de 6 fabrici dintre care 3 în Italia și câte una în Germania, Spania și Franța.

Volkswagen vrea să dezvolte un vehicul electric low cost. Când va fi gata și cât va costa
Volkswagen vrea să dezvolte un vehicul electric low cost. Când va fi gata și cât va costa
Pentru a concura cu rivalii din China, Volkswagen AG va dezvolta un vehicul electric low-cost, a anunţat marţi, 28 mai, cel mai mare producător auto european, după ce discuţiile cu Renault au...
Utilizatorii Android pot descărca aplicații plătite fără să facă vreo tranzacție. Google Play Store introduce o nouă funcție de partajare a plăților
Utilizatorii Android pot descărca aplicații plătite fără să facă vreo tranzacție. Google Play Store introduce o nouă funcție de partajare a plăților
Google dispune deja de o platformă de plăți bine dezvoltată pentru achiziționarea de aplicații și servicii „in-app”. Utilizatorii pot înrola cardurile de credit cu serviciul de plăți...
#masina electrica, #incarcare masini electrice , #Stiri Auto