Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cat costa expedierea amenzilor catre soferii fara rovinieta

Cat costa expedierea amenzilor catre soferii fara rovinieta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va organiza o licitatie pentru servicii de imprimare si expediere a proceselor verbale de contraventie pentru soferii depistati fara rovinieta, valoarea estimativa a contractului fiind de 95 milioane lei, fara TVA, informeaza Mediafax. 

Astfel, CNADNR va incheia un acord cadru pe o perioada de patru ani, iar ulterior va atribui contracte subsecvente, finantarea fiind asigurata de la bugetul de stat.

Firma castigatoare va prelua datele de identificare ale contravenientului, date transmise de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Politiei, va imprima procesele verbale si le va expedia destinatarului cu confirmare de primire, prin servicii postale proprii sau subcontractate si va prelucra confirmarile de primire si retururile.


Confirmarile de primire vor fi scanate si stocate in ziua efectuarii livrarii intr-o baza de date, care va putea fi accesata oricand de CNADNR printr-o retea securizata, se arata intr-un raspuns al Companiei de Drumuri la solicitarea MEDIAFAX.


Retururile vor fi pastrate atat in original, cat si in format digital, cu motivul clar al imposibiltatii livrarii. Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare a fost stabilita la 4 aprilie.


Compania de Drumuri a introdus la 1 octombrie anul trecut rovinieta electronica, iar soferii fara documentele care atesta plata acesteia sa achite despagubiri in functie de tipul vehiculului, intre 28 si 1.210 euro, si amenzi intre 250 si 4.500 lei. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1985 ori
Citeste mai multe desprecnadnr amenzi soferi roviniete