Masina second-hand castiga teren

Luni, 10 August 2009, ora 09:01
2084 citiri
Masina second-hand castiga teren

In primele sapte luni, inmatricularile de masini noi au scazut cu 57,2%, iar cele de masini rulate au crescut cu 14,4%. Inmatricularile sunt in cadere libera. In primele sapte luni ale acestui an au fost inregistrate doar 213.716 masini, in scadere cu 30% fata de aceeasi perioada din 2008.

Recesiunea economica a lovit in plin industria auto, nu insa si in afacerile cu masini rulate, care inca prospera. Astfel, inmatricularile de masini noi au scazut cu 57,2% dupa primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 73.266 de unitati.

In iulie, scadere pe linie

Inmatricularile de masini rulate au crescut cu 14,4%, ajungand la 140.450 de unitati, potrivit Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Luna trecuta au fost inmatriculate cu 50,7% mai putine masini noi comparativ cu iulie 2008, adica 10.613 unitati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar, de această dată în Regatul Unit, unde un grup de aproximativ 1500 de dezvoltatori de aplicații a intentat o acțiune în instanță împotriva...
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook, platforma de socializare deținută de Meta, aduce o schimbare semnificativă în modul în care utilizatorii pot viziona clipurile video, oferind acum o interfață full-screen...
#masina, #second, #hand, #inregistrari , #Masini noi