Surpriza: Bogatii americani conduc masini ieftine. Vezi modelele preferate (FOTO)

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
10408 citiri
Surpriza: Bogatii americani conduc masini ieftine. Vezi modelele preferate (FOTO)
Volkswagen Jetta

Cei trei ani de criza economica au adancit diferentele intre bogati si saraci, ducand la disparitia clasei de mijloc in foarte multe regiuni ale lumii. Insa, in mod uimitor, multi dintre milionari nu traiesc asa cum ne imaginam. Iti vine sa crezi ca acestia se imbraca de la acelasi magazine ca si tine sau ca au in garaj o masina banala?

Pentru a afla ce masini conduc cu adevarat bogatii americani ar trebui sa aflam cine sunt acestia. Presedintele Obama a trasat o linie de granita intre bogati si clasa de mijloc. Astfel, orice familie care castiga peste 250.000 de dolari anual este considerate bogata. Tradus in procente, acest lucru inseamna cad doar 2% dintre familiile americane sunt instarite, relateaza Forbes.com.

Conform Exerian Automotive, o organizatie din SUA care detine toate datele legate de piata auto, 39% dintre persoanele cu venituri anuale pe familie de peste 250.000 de dolari detin masini de lux. Acest lucru inseamna ca aproape doua treimi dintre americanii bogati prefera masinile obisnuite. Asadar, care sunt cu adevarat masinile din garajele bogatilor?

In topul 10 al preferintelor se afla modele de lux precum: Mercedes E-class, Lexus RX 350, BMW Seria 5 si Seria 3. Dar sa nu uitam ca acestea sunt pe lista de cumparaturi a doar 31% dintre bogatii. Restul conduce la fel ca orice oameni obisnuiti: trei modele de Honda, o Toyota, un model Acura si un Volkswagen.

Iata cum arata cele mai cumparate 10 masini de catre bogatii americani:

Mercedes Benz E350 Bluetec

O masina de mare clasa care te ajuta sa faci si economie la benzina. Pretul porneste de la 63.000 de dolari.

Lexus RX 350

Acesta este cel mai bine vandut model Lexus. Pretul porneste de la 35.000 de dolari.

BMW Seria 5

Intotdeauna un simbol al statutului, acest model de la BMW este mai "sportiv" decat restul. Pretul porneste de la 40.000 de dolari.

BMW Seria 3

O masina care spune raspicat ca "ai ajuns". Pretul porneste de la 30.000 de dolari.

Honda CVR

Nu toti oamenii bogati conduc masini de lux. Crossover-ul compact de la Honda este mai popular decat oricand. Pretul porneste de la 21.000 de dolari.

Honda Accord

O masina de familie pe care chiar si bogatii se pot baza. Pretul porneste de la 21.000 de dolari.

Honda Odyssey

Sa fie aceasta miniduba perfecta pentru mamele bogate? Pretul porneste de la 25.000 de dolari.

Toyota Prius

"Verde" inseamna mai mult decat culoarea dolarilor pentru proprietarii de Prius instariti. Pretul porneste de la 23.000 de dolari.

Acura MDX

Accura s-a straduit din rasputeri sa-si gaseasca publicul tinta, insa modelul MDX ramane in continuare cel mai popular. Pretul porneste de la 42.000 de dolari.

Volkswagen Jetta

Un sedan compact pentru bogatii care asced si fizic. Pretul porneste de la 15.000 de dolari.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#masini ieftine, #masini scumpe, #masini bogati, #masini lux, #top masini, #bogatii lumii, #stil viata , #Masini ieftine