Exploreaza Riviera franceza cu noul buggy Bollore Bluesummer

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 00:00
1997 citiri
Exploreaza Riviera franceza cu noul buggy Bollore Bluesummer
Foto: Bluesummer.fr

Francezii au descoperit un mod placut de a savura concediul de vara, indiferent ca alegi sa ti-l petreci pe strazile unui oras, la malul marii sau colindand dintr-un castel in altul pe Valea Loarei.

Masinutele electrice Bollore au acum o versiune buggy denumita Bluesummer, care se dovedeste perfecta pentru un voiaj lejer de vacanta, relateaza reporterii BBC.

Bluesummer pastreaza toate avantajele versiunii initiale Bollore, masina fiind 100% electrica, cu o viteza maxima de 110 km/h data de motorul de 50 kw si o autonomie de 190 de km intre reincarcari.

Bollore, o investitie multinationala, a preferat sa dezvolte o adevarata retea de asistenta in Franta pentru a incuraja folosirea atragatoarelor masinute electrice.

Pe designul Pininfarina al simpaticei masinute electrice, inginerii din firma au adaugat tehnologii de ultima ora care iti afiseaza la bord distanta pe care o mai ai de parcurs, harta cu statiile de reincarcare si service-urile autorizate care sunt pe traseu.

Punctele principale de service se regasesc mai ales in zona oraselor Paris, Bordeaux si Lyon, iar la bord ai inclusiv un buton de alarma, care te conecteaza cu cel mai apropiat service sau statie de alimentare, in cazul in care ramai in pana.

Daca esti decis sa iti petreci concediul pe Riviera franceza ar trebui sa stii ca mai multe companii de inchiriat masini au introdus deja micul vehicul de vacanta in oferta lor.

Forma masinii o face perfecta pentru plimbarile pe distante relativ scurte, iesirile la picnic sau explorarea unor zone cu plaje retrase, iar micul buggy electric, la fel de albastru precum un strumf, promite sa fie senzatia verii in Franta.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#vehicul buggy electric, #masina Bollore Bluesummer, #inchiriere masina vacanta, #vacanta franta , #Masini electrice