Rolls Royce Phantom Aviator: Rasfata-te intr-un altfel de avion privat

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 00:00
4484 citiri
Rolls Royce Phantom Aviator: Rasfata-te intr-un altfel de avion privat

Rolls Royce a lansat Phantom Coupe Aviator, un model exclusivist realizat ca un omagiu pentru Charles Stewart Rolls, dupa Supermarine S6B, un hidroavion cu motor Rolls-Royce R Type. Pasiunea ta pentru tot ce inseamna aviatie se regaseste perfect in aceasta masina, in editie limitata, de colectie.

Productia Phantom Coupe Aviator va avea loc doar intre luna noiembrie 2012 si martie 2013, fiind limitata la 35 de masini in intreaga lume.

Aceasta colectie celebreaza spiritul inovator si eforturile Rolls-Royce care au adus recorduri simultane atat pe uscat, cat si in aer sau pe apa, se arata in comunicatul companiei.

"Charles Stewart Rolls a fost un pionier al motorizarii si aviatiei", sustine Torsten Muller-Otvos, CEO Rolls Royce.

"Prin Phontom Coupe Aviator Collection, aducem un omagiu acestui erou britanic, lansand o masina care trimite la experimentele din primele zboruri, ambalate intr-un design modern, cu cele mai bune elemente de inginerie si de manufactura", a adaugat acesta.

Colectia vine cu o culoare unica, "Aviator Grey", cu capacele rotilor mate, inspirata din aviatie unde suprafetele cu reflexii si cele mate acopera diferite elemente ale avionului.

Imaginea pusa la dispozitie de oficialii Rolls Royce infatiseaza un interior cu piele de culoare "Chestnut", dar poti alege si culorile "Black" sau "Navy Mono".

Interiorul masinii este placat cu lemn de mahon, un tip de lemn utilizat in productia avioanelor, dar si cu detalii metalizate care completeaza tema de baza. Finisate in aluminiu, liniile ce decoreaza interiorul sunt inspirate dupa sistemele de racire a uleiului specifice avionului Supermarine S6B.

Suporturile de pahare sunt realizate si ele din aluminiu, oferind estetica si functionalitate interiorului, in ton cu tema "aviatiei".

Si ceasurile de bord imita perfect insturmentele folosite in aviatie, atat ca aspect, cat si ca functionalitati, iar in consola centrala vei vedea o placuta cu semnatura lui Charles Rolls deasupra unui omagiu simplu "Pioneer Aviator".

Pretul extraoptiunilor poate ajunge si la 40.000 de euro (net), pretul total fiind estimat de Autoweek.com ca va depasi valoarea de aproape 314.000 de euro a modelului de baza Phantom Coupe.

Daca vrei si tu una dintre cele 35 de masini din colectia Aviator, tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi pe oficialii Automobile Bavaria din Romania, si ei te vor indruma in procesul de achizitie.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#Rolls Royce Phantom Aviator, #Rolls Royce editie limitata, #comanda Phantom Coupe Aviator , #Masini de lux