Iata noul C-Class 2015, mai luxos si mai elegant ca niciodata

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 00:00
3657 citiri
Iata noul C-Class 2015, mai luxos si mai elegant ca niciodata
Foto: Luxury Launches

Mercedes Benz tocmai a prezentat noul C-Class, versiunea 2015, cu numele de cod W205, o varianta noua si imbunatatita a unui model aflat la cea de-a patra generatie, care continua sa uimeasca si sa impresioneze prin stil si eleganta.

De data aceasta, producatorii s-au intrecut pe ei insisi reusind sa inglobeze in noul C-Class tehnologii disponibile pana acum doar in gamele superioare.

Pe langa designul atragator, C-Class 2015 vine cu un interior mai luxos ca niciodata si cu cele mai noi tehnologii ascunse in bord si sub capota, fiind considerat de specialistii rubricii auto de la Luxury Launches "o combinatie intre S-Class si A-Class".

Modelul C-Class 2015 vine cu tehnologia modulara MRA, instalata anul trecut pe S-Class, care va fi folosita in curand la toatele marile modele Mercedes.

Tot pentru a se apropia de modelele mai mari si mai scumpe, noul C-Class va ingloba si o multime de noi sisteme de siguranta, cum ar fi Attention Assist, Adaptive Brake Assist, Collision Prevention Assist Plus, Distronic Plus cu Steering Assist, Brake Assist System Plus si Enhanced Active Lane Keeping Assist, Active Park Assist, o camera cu vedere la 360 de grade si Traffic Sign Assist cu Wrong-Way Alert.

La interior, Mercedes i-a adus acestui model imbunatatiri importante la capitolele calitate si echipamente.

In locul interiorului conservator, gasit la modelul anterior, in noul C-Class vei gasi un spatiu inspirat de cele mai noi tendinte, intesat de toate facilitatile high-tech pe care le gaseai pana acum doar la modelul S-Class.

Dintre acestea, cea care iti sare imediat in ochi este consola centrala, cu ecranul ei de 7 sau chiar de 8,4 inchi, si gurile de aerisire in stiul retro, chiar langa comenzile tactile de ultima generatie.

Vor fi disponibile doua variante ale noului C-Class: C300 4MATIC, cu un motor turbo de 2 litri, cu patru cilindri in linie, ce dezvolta 235 de CP, precum si C400 4 MATIC, cu un motor turbo de 3 litri, V6, de 329 CP.

Preturile si disponibilitatea noului model vor fi anuntate la Salonul Auto de la Detroit, in luna ianuarie, cand va avea loc lansarea oficiala.

Va invitam sa urmariti in continuare clipul in care Michael Schumacher testeaza toate functiile de siguranta ale masinii si cele mai noi tehnologii instalate pe noul C-Class.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#Mercedes C Class 2015, #Mercedes model C Class, #Mercedes model 2015 , #Masini de lux