Ferrari: Cele mai frumoase modele

Sambata, 03 Martie 2012, ora 13:01
4607 citiri
Ferrari: Cele mai frumoase modele

Numeroase masini intra sunt frumoase, dar poate ca niciun brand nu are atatea modele indragite precum Ferrari.

Sub umbrela brandului Ferrari se gasesc numeroase masini rapide, usor de sofat si mai ales frumoase. Iata cateva dintre cele mai "aratoase" masini ce poarta insemnele calutului cabrat, conform unui top realizat de Forbes.

5. 1967 Ferrari 275 GTB/4 Berlinetta

Modelul GTB/4 e o incercare de modificare a clasicului 250 GTO pentru a putea fi folosit pe sosele. Liniile frumoase ale capotei si farurile ce completeaza ansamblul si celelalte detalii reamintesc de originile acestei masini.

4. 1971 Dino 246 GTS

Tehnic vorbind, Dino nu e chiar o masina Ferrari. A fost insa denumita dupa fiul lui Enzo Ferrari si este una din primele incercari de schimbare a pozitiei motorului si o schimbare a acestuia intr-un V6 in loc de V-12, cum erau dotate modelele anterioare.

3. 1970 Ferrari 365 GTS Daytona

Aceasta masina este celebra si datorita lui Don Johnson care a condus una in serialul Miami Vice.

Eleganta versiune de coupe decapotabila a Daytona reprezinta un mic pas spre modernizare a masinilor Ferrari si a fost atat de populara incat multe modele au fost modificate in ateliere si transformate in Spyder.

2. 1964 Ferrari 250 GT Lusso

>

Lusso inseamna lux in limba italiana, iar acest coupe elegant este primul Ferrari creat ca masina de drum lung. Scaunele din piele si accentele cromate ii dau un aer de rafinament fata de alte modele clasice Ferrari.

1. 1962 Ferrari 250 GTO

Acest model este cea mai iubita masina de pasionatii Ferrari. Doar 39 de masini au fost create intre 1962 si 1963, motiv pentru care este una dintre cele mai rare masini. Modelul a castigat trei campionate mondiale FIA la categoria sa de motorizare.

Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Un nou raport sugerează că Samsung ar putea introduce monitorizarea glicemiei în ceasurile sale inteligente de generație următoare, o inovație care ar putea transforma modul în care...
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri....
#masini ferrari, #top masini Ferrari, #cele mai frumoase masini Ferrari , #Masini de lux